رئیس کمیسیون اروپا گفت که آمریکا و دیگر کشور بهتر است به جای صحبت درباره حق مالکیت واکسن کرونا، به صادرات بیشتر آن توجه کنند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا از آمریکا و دیگر کشورهای تولیدکننده عمده واکسن کرونا  خواست به جای صحبت کردن در باره حق مالکیت اختراع واکسن، در صادرات آن پیش قدم شوند.

او در یک کنفرانس خبری در حاشیه اجلاس سران این اتحادیه گفت: اکنون برای کل دنیا به واکسن نیاز داریم و بحث درباره حق مالکیت آن فایده‌ای ندارد.

وی گفت: اتحادیه اروپا تنها منطقه قاره‌ای یا دموکراتیک جهان است که در مقیاس گسترده اقدام به صادرات واکسن کرونا کرده است. با حمایت سازمان بهداشت جهانی، حدود ۵۰ درصد از واکسن ویروس کرونای تولید شده در اروپا تقریبا به ۹۰ کشور صادر می‌شود.

رئیس کمیسیون اروپا اظهار کرد: ما از همه کسانی که در بحث چشم پوشی از حقوق مالکیت نیز شرکت می‌کنند دعوت می‌کنیم  به ما بپیوندند و متعهد شوند که سهم زیادی از واکسنی را که در آن منطقه تولید می‌شود، صادر می‌کنند. 

فن در لاین تاکید کرد: فقط تولید بالاتر، از بین بردن موانع صادرات و به اشتراک گذاری واکسن‌هایی که قبلا سفارش داده شده اند، می‌توانند به سرعت به مبارزه سریع با بیماری همه گیر کمک کنند. بنابراین آنچه در کوتاه مدت و میان مدت ضروری به نظر می‌رسد اول از همه اشتراک واکسن، دوم صادرات واکسن‌هایی که تولید می‌شوند و سوم سرمایه گذاری در افزایش ظرفیت تولید واکسن است.

رئیس کمیسیون اروپا اضافه کرد: اتحادیه اروپا مکانیسم تقسیم واکسن خود را آغاز  و به تازگی ۶۱۵ هزار دوز واکسن را به بالکان غربی صادر کرده است.

کشور‌های اروپایی روز جمعه با پیشنهاد جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای لغو حق ثبت اختراع واکسن ویروس کرونا، مخالفت کردند و کلید پایان دادن به شیوع ویروس کرونا را ساخت و به اشتراک گذاری واکسن‌ها با سرعت بیشتر دانستند.

دیروز آلمان نیز با پیشنهاد آمریکا برای چشم پوشی از واکسن‌های کرونا مخالفت کرد و گفت بزرگترین محدودیت در زمینه تولید واکسن، مالکیت معنوی نیست؛ بلکه افزایش تولید و تضمین کیفیت است.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
لطفا شرکت های واکسن سازی رازی یا برکت و ... ، مجوز تولید یا فرمول واکسن کرونا رو در اختیار کشورهایی مانند هند و کشورهای آفریقایی که دچار فاجعه ی بزرگ انسانی شده اند بگذارند ، یا در آن کشورها تولید مشترک راه بیاندازن ، شاید موثر واقع بشه . جان انسانها از مسایل مالی و پول مهمتره ، بر طبق قرآن هرکس جان انسانی را نجات دهد انگار جان کل انسانها را نجات داده.
آخرین اخبار