به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، زهرا پورجاری یکی از سیستانیهای مقیم گلستان گفت: کلوچه خرمایی از شیرینیهای سنتی سیستانی ها است و این کلوچههای خوشمزه در ماه مبارک رمضان و حتی برای پذیرایی عید نوروز نیز پخته میشود.
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه (لیوان معمولی دسته دار)
روغن جامد یک سوم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
شیر ۶ قاشق غذاخوری پر
نمک نصف ق م
سیاه دانه ۱ ق چ
بادیون یا رازیانه ۱ ق چ
زیره نصف ق م
خرما ۱۲ عدد
روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد برود.
بیکینگ پودر، نمک و شکر را داخل ظرف ریخته و شیر را کم کم اضافه کنید.
سیاه دانه و بادیون و زیره را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. ممکن است که مواد به دستتان بچسبد، اما بعد از اینکه ورز دادید شیر به خورد مواد میرود.
حتما نیاز است حدود ۵ دقیقه مواد کاملا ورز داده شود.
خرماها را پوست بگیرید و بعد از جدا کردن هسته داخل ظرفی ریخته و با روغن ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا نرم شود.
خمیرها را برای هر کلوچه به اندازه دو تا گردو جدا کنید.
برای درست کردن این کلوچهها می توانید از روشهای مختلفی برای پیچیدن خمیر استفاده کنید و کمی خرما داخلش بگذارید و ببندید.
برای پخت هم فر را از قبل گرم کنید و کلوچه ها را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
انتهای پیام/م