بیماران مبتلا به کم خونی در ماه مبارک رمضان باید برخی از توصیه های تغذیه ای را جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماران مبتلا به کم خونی برای اینکه بدون هیچ مشکلی روزه بگیرند باید افطار خود را با خرما بازکنند زیرا این ماده مقوی حاوی آهن و مواد معدنی فراوانی است.

بیماران مبتلا به کم خونی باید بین زمان افطار تا سحر یک مشت آجیل بخورند تا مواد معدنی مورد نیاز بدن شان تامین شود. از خوردن چای، قهوه و نوشابه‌های گازدار خودداری کنند.

این افراد باید از وعده‌های غذایی که شامل جگر، اسفناج و جعفری است، اهتمام ورزند؛ چرا که این‌ها حاوی آهن است. بیماران دچار عارضه کم خونی باید تلاش کنند تا یک وعده کامل غذایی را بخورند که حاوی گوشت‌های غنی از ویتامین ویتامین B۱۲ و فولیک اسید باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار