به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه لقمههای توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم توفو
۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده
۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۳ قاشق چایخوری نشاسته سیب زمینی ۸ برگ کاهو
زنجبیل رنده شده
سس سویا
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برگهای کاهو را پس از شست و شو به طور کامل خشک کنید تا همه رطوبت آنها گرفته شود. توفو را به مدت ۲ دقیقه درون مایکروفر با قدرت ۵۰۰ وات قرار دهید.
سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی یک سطح صاف بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود.
در یک کاسه، توفوی آبکش شده، مرغ چرخ کرده، روغن کنجد و نشاسته سیب زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید.
۱ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی را روی برگهای خرد شده کاهو بریزید.
از مخلوط مرغ به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست قلقلی کنید.
سپس آن را روی کاهوهای خرد شده بگذارید تا همه سطح مواد را بپوشاند.
همه قلقلیهای کاهو را درون تابه پیرکس بچینید و روی آنها سلفون بکشید.
ظرف را به مدت ۶ دقیقه درون مایکروفر با قدرت ۵۰۰ وات بگذارید.
روی آنها زنجبیل رنده شده بریزید و با سرکه و سس سویا سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/