گردان گفت: مجموع نیاز سالانه صنایع کشور به انواع ورق‌های فولادی حدود ۷۰ میلیون تن است.

گیوان گردان مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره میزان مصرف فولاد در صنایع کشور اظهار کرد:میزان مصرف ورق‌های فولادی از طریق آنالیز پروانه‌های بهره برداری صنایعی که ورق فولادی به عنوان یکی از مواد اولیه مورد نیاز آن‌ها ثبت شده باشد، محاسبه و برآورد می‌کنیم. مجموع نیاز این واحد‌ها برای تولید به عنوان نیاز سالانه کشور در نظر گرفته می‌شود.

مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت با اشاره به مصرف ورق‌های فولادی در صنایعی مثل خودروسازی و لوازم خانگی گفت: مجموع نیاز سالانه صنایع کشور به انواع ورق‌های فولادی حدود ۷۰ میلیون تن است که شامل ورق‌های گرم، سرد، گالوانیزه، رنگی و مواردی از این قبیل می‌شود. اقلام فولادی مورد نیاز بخش صنعت با توجه به نیاز کارخانجات، در صنایع مختلفی مثل خودرو سازی، لوازم خانگی، نورد و موارد از این قبیل به کار گرفته می‌شود.


بیشتر بخوانید:


گردان تصریح کرد: با توجه به محاسبات انجام شده، مصرف ورق در صنعتی مثل صنعت خودرو سازی حدود ۵.۳ میلیون تن در سال و در صنعت لوازم خانگی حدود ۱.۳ میلیون تن در سال است. با توجه به این آمار‌ها و افزایش روز افزون تولید در صنایع کشور، به خصوص لوازم خانگی و خودروسازی، متوجه خواهید شد که باید سرمایه گذاری‌هایی در حوزه تولید ورق صورت بگیرد.

 او درباره اقدامات انجام شده برای حل مشکل تامین ورق صنایع کشور گفت: خوشبختانه این سرمایه گذاری‌ها از مدتی قبل آغاز شده است. هم اغلب شرکت‌های تولید ورق در حال توسعه ظرفیت و خطوط تولید خود هستند و هم سرمایه گذاری‌های مناسبی برای احداث واحد‌های جدید در این حوزه انجام شده است.

مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت ادامه داد: تعداد زیادی از شرکت‌های فولادی در این راه تلاش می‌کنند و اغلب آن‌ها از فولاد مبارکه گرفته تا سایر مجموعه‌ها اقدامات مناسبی برای تولید ورق‌های فولادی انجام داده‌اند. مشکل تامین ورق فولاد تا امروز با برخی راهکارها مثل ارائه خطوط تامین جداگانه برای واحدهای لوازم خانگی و خودروسازها مدیریت شده اما با توجه به سرمایه گذاری‌های انجام شده در بخش صنعت و برنامه ریزی‌های انجام شده برای افزایش تولید نیاز به افزایش ظرفیت تولید در این حوزه وجود دارد. توسعه خطوط تولید ورق باید از امروز آغاز شود و این کار تا حدود زیادی انجام شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار