به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم بهره برداری از اورژانس بیماران تنفسی و ICU بیماران حاد تنفسی ویژه بیماران کرونا و چندین پروژه درمانی بیمارستان لقمان حکیم اظهار کرد: این بیمارستان در زمینه جراحی های مغز و اعصاب عملکرد درخشانی را داشته، به طوریکه حوزه هتلینگ در این بیمارستان با همت خیرین ارتقا پیدا کرده است.
او افزود: در بیمارستان لقمان ۱۷۰ تخت به غیر از دپارتمان اصلی، برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده است. از همان روزهای آغازین شیوع بیماری کرونا در کشور، این مرکز درمانی عملکرد خوبی داشته است. آی سی یو این بیمارستان یکی از بهترین بخش های مراقبت های ویژه در کشور از نظر بهبود بیماران محسوب می شود.
شیب رسیدن به پیک چهارم، تندتر بود
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به پیک چهارم بیماری کرونا بیان کرد: تعداد بستری های بیماران کرونایی در پیک چهارم دو برابر پیک های قبلی بوده است. بالغ بر ۱۵۰ هزار بیمار کرونایی به صورت سرپایی خدمات را دریافت کردهاند. شیب رسیدن به پیک چهارم، تندتر از پیک های قبلی بوده است.
جان بابایی تاکید کرد: در حال حاضر روند شیوع بیماری رو به کاهش است البته در استانهای بزرگ و با تراکم جمعیت بالا مانند تهران، روند کاهشی آن کندتر از سایر مناطق است و امیدواریم این روند تسریع پیدا کند.
او گفت: نگرانیهای زیادی برای آغاز دوباره وضعیت قرمز در استانها وجود دارد که علت اصلی آن در پیش بودن تعطیلات و احتمال افزایش سفرهای تفریحی است؛ برای مثال سال گذشته در همین بازه زمانی، برخی از استانها مانند اصفهان، پیک بیماری حدود سه تا چهار ماه طول کشید. اگر مردم دستورالعمل ها را رعایت کنند، دچار مشکل نخواهیم شد.
معاون درمان وزارت بهداشت یادآوری کرد: خوشبختانه روند کاهشی شیوع بیماری کرونا در استان های شمالی و حتی خوزستان تسریع پیدا کرده است.
او تاکید کرد: البته روند کاهشی بیماری کرونا به معنای ریشه کنی آن نیست و خطر همچنان باقی است، در صورت عدم رعایت توصیه های بهداشتی، امکان رسیدن به روزهای پیک بیماری وجود دارد.
انتهای پیام/