به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید رضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با علی وحدت مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در محل دبیرخانه این شورا دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای جلسه علی وحدت، مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق گفت: صندوق در دوره جدید فعالیت خود با جهتگیریهای راهبردی و مشارکت سایر ذینفعان حوزه دانشبنیان از جمله بانکهای اقتصادی کشور دستاوردهای خوبی دارد.
وحدت با ارائه گزارش تسهیلات، ضمانت نامهها، روند مطالبات واخواستی، سرمایهگذاری، صندوقهای جسورانه و گرنتهای صندوق افزود: سال ۱۳۹۲ تنها ۵۵ شرکت تحت پوشش صندوق بودند و این شرکتها در اردیبهشت ۱۴۰۰ به ۵۹۶۷ شرکت رسیده است و اکنون ۱۵ صندوق جسورانه بورسی با سرمایه ۱۱۲۵ میلیارد تومان با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی تأسیس شده و ارائه خدمات میدهند.
مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با بازنگری در مدل سرمایهگذاری مستقیم، همسرمایهگذاری، توسعه نهادهای تخصصی و تسهیل انتشار صکوک نوآوری جایگزین آن شد و در دو سال گذشته پس از بازنگری و طراحی مدلها، در ۴۸ طرح همسرمایهگذاری و همکاری مشترک با ۱۹ صندوق پژوهش و فناوری به منظورسرمایهگذاری مشترک انجام شده است.
طراحی اکوسیستم علم و فناوری در کشور
در ادامه نصرالله جهانگرد عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: اکوسیستم علم و فناوری در کشور به خوبی طراحی شده و قانون، ساختار، بودجه، برنامه، اولویتها، نیروی انسانی و تغییر نگرش اساسی در حوزه حمایت از شرکتهای دانشبنیان، پارکهای علم و فناوری، مراکز نوآوری و ... وجود دارد که نیازمند حمایت هرچه بیشتر تمامی بخشهای حاکمیتی است.
جهانگرد افزود: در سالهای اخیر با وجود تحریمهای بین المللی علیه کشور و نیز همهگیری بیماری کرونا، فرصتهای خوبی برای رشد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نقشآفرینی آنها در حوزههای تأثیرگذار کشور به وجود آمد و نقش صندوق در این دوران انکارناپذیر است.
انتهای پیام/