به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد،گفت: انبه در سطح هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت ۱۴ هزار و ۱۰۰ تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوههای تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در ظاهر و طعم بینظیر است.
انتهای پیام/گ