برای اهداف این مطالعه، راز به آن دسته از اطلاعاتی گفته میشود که شخص قصد داشته است از یک یا چند نفر پنهان کند.
بیشتر بخوانید
این مطالعه برای اولین بار در ژورنال Personality and Social Psychology در ماه میمنتشر شد و نویسنده آن مایکل اسلپیان بود.
این مقاله بر اساس مطالعه او در سال ۲۰۱۲ انجام شد که نشان داد افرادی که رازی را در دل خود نگه میدارند، یک وظیفه را سختتر از دیگر فعالیتها میدانند.
این برداشت پیچیده حتی به این معنی بود که آنها فکر میکردند فاصله بیشتر و شیب تپهای، بیشتر از واقعیت است.
رازهایی که ما نگه میداریم
از هزار شرکتکننده خواسته شد رازی را که در دل خود دارند، برای دیگران تعریف کنند و سپس، این موارد توسط یک محقق مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه، وی، ۳۸ دسته گسترده ایجاد کرد که این رازها میتوانند در آن دستهها قرار گیرند.
به عنوان مثال، سرقت از یک نفر که برای فرد شناخته شده بود و سرقت از یک مجموعه، به طور یکسان در دسته «سرقت» قرار میگیرند و بین مواردی مانند خیانت عاطفی و خیانت جنسی تفاوهایی وجود دارد.
۳۴ مورد از این دسته به همراه پرسشنامه در بخشهایی مانند آسیب رساندن به شخص دیگر، استفاده از مواد مخدر، عادت/ اعتیاد، سرقت، انجام کاری غیرقانونی، خودزنی، سقط جنین، ضربه، دروغ، از بین بردن اعتماد، میل عاشقانه، نارضایتی عاشقانه، افکار فرا رابطهای، خیانت احساسی، ، بودن در رابطه یک زوج دیگر، نارضایتی اجتماعی (نداشتن دوست)، تقلب در کار، عملکرد ضعیف کاری، پیشنهاد ازدواج (برنامه ریزی)، غافلگیری، سرگرمی، رابطه پنهان، جزئیات خانواده (چیزی در مورد خانواده شما مخفی نگه داشته میشود)، باردار بودن، ترجیح (وانمود کردن اینکه چیزی را که دوست ندارید دوست دارید)، اعتقاد یا ایدئولوژی، امور مالی، اشتغال (شغل مخفی)، هدف یا آرزو و رفتار غیرمعمول دستهبندی میشوند.
برخی از اسرار برای یک شرکتکننده به قدری شخصی بودند که در دستههای دیگر قرار نمیگرفتند.
چند راز رایج بین انسانها
این مطالعه، دستهبندیهای به وجود آمده را به مجموعه جدیدی از شرکتکنندگان نشان داد.
در حال حاضر، به طور متوسط، هر شخص حداقل چند راز از لیست را حفظ میکرد و بر اساس این مطالعه، حداقل پنج نفر از کسانی که در این تحقیق شرکت کرده بودند، هیچکدام از رازهای خود را هرگز به دیگران نگفته بودند.
در این میان، ۶۰ درصد رازها مربوط به یک دروغ و یا مسائل مالی بودند، ۴۷ درصد آنها مربوط به سلب اعتماد و یا اعتماد نداشتن به یک شخص دیگر بود و ۳۳ درصد از راز افراد هم به سرقت، رابطه پنهانی با شخص دیگر و یا نارضایتی از کار مربوط بود.
بار اسرار
این مطالعه نشان داد که اسرار بر ما سنگینی میکنند، حتی اگر خطر کمی برای کشف آنها وجود داشته باشد.
این مطالعه با اندازهگیری فرکانس "سرگردانی ذهن" بر روی اسرار یک شخص، نشان داد که افراد، بیشتر از زمانی که راز یک شخص یا گروهی از افراد را پنهان میکنند، اسرار خود را پنهان نگه میدارند.
بیشتر بخوانید
ترجمه از فاطمه میرزایی
انتهای پیام/