به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از میک سوف؛ تلفنهای همراه جزئی جدا نشدنی از زندگی امروز افراد شده است. مردم بیشتر زمان خود از گوشی استفاده میکنند و گاهی اوقات آنچنان غرق آن میشوند که دیگر تمام ارتباطات انسانی و فیزیکی را فراموش میکنند. در راستای رفع این مشکل دانشمندان چشم سوم رباتیک را طراحی کردند. وقتی مشغول گشتن در شبکههای اجتماعی و یا ارسال و دریافت پیام هستید، این چشم سوم رباتیک به شما کمک کند.
بیشتر بخوانید
پیاده روی و ارسال پیام کوتاه میتواند به اندازه ارسال پیام کوتاه و رانندگی خطرناک باشد. چشم رباتیک یک راه حل منحصر به فرد برای جلوگیری از خطرات ناشی از حواس پرتی است. با بستن دستگاه به پیشانی، این چشم سوم میتواند هر قطب، افراد یا ترافیکی را که میخواهید مستقیماً وارد آن شوید، تشخیص دهد. این دستگاه توسط مینووک پائنگ، دانشجوی طراحی صنعتی کالج سلطنتی هنر و کالج امپریال لندن طراحی شده که اگرچه ابزاری ساده است، اما هدف و پشت ساخت این گجت جالب است.
هدف از ساخت چشم سوم رباتیک افزایش ایمنی کاربران تلفن همراه است. زمانی که کاربر مشغول کار با گوشی است و سرش را به پایین خم کرده، پلک پلاستیکی دستگاه باز میشود و مراقب اوضاع است. این دستگاه ساده به ژیروسکوپ مجهز است که بتواند خم شدن سر کاربر را تشخیص دهد و زمانی که فرد سرش را بالا میآورد پلکهای دستگاه بسته میشود.
چشم سوم حسگر سنجش فاصله هم دارد که هنگام نزدیک شدن کاربر به مانعی، بوق میزند. این دستگاه هوشمند توسط Arduino، یک نرم افزار منبع باز که معمولاً برای پروژههای فناوری DIY استفاده میشود، تأمین میشود. این دستگاه کاربر را قادر میسازد بدون نگرانی از تلفن خود استفاده کند و چشم سوم رباتیکی کمک میکند تا وی به مانعی برخورد نکند.
این دستگاه در حد یک گجت ساده طراحی شده و حین رانندگی یا رد شدن از خیابان نمیشود از آن استفاده کرد. به طور کلی این چشم رباتیک نمیتواند ایمنی فرد را تضمین کند، اما ایده طراحی این چشم میتواند کمک کند تا گجتی طراحی شود که ایمنی بیشتری را برای کاربران موبایل به همراه بیاورد.
این دستگاه تصویری از میزان اعتیاد انسانها به تلفن هایشان است. اگر همه چیز به همین شکل پیش برود شاید دانشمندان مجبور باشند در آیندهای نزدیک یک چشم سوم واقعی بسیار هوشمند طراحی کنند که بتواند ایمنی کارمندان را فراهم کند.
انتهای پیام/