به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، پخت ترشی پلو به مقداری برنج به اندازه لازم، لوبیای چیتی، رب آلو، رب گوجه، سیر، نمک و ادویه نیاز دارد و در عین اینکه مواد اولیه کمی دارد بسیار خوشمزه است.
خانم ابدال یک کدبانوی علی آبادیست که درباره پخت ترشی پلو گفت: ابتدا لوبیای چیتی را از شب قبل خیس دهید، سپس با مقداری آب بگذارید بپزد، بعد از آنکه لوبیا پخت و آب آن کم و به اندازه پخت برنج شد مقداری رب آلوی رقیق شده را به آن اضافه میکنیم.
او گفت: سپس نمک و برنج را اضافه میکنیم و بعد یک بوته سیر را چرخ یا له کرده و در تابهای جدا سیرداغ میکنیم به سیر ادویه و یک قاشق رب گوجه فرنگی میزنیم و سپس روی مخلوط برنج و لوبیا میریزیم.
بعد از این مرحله میگذاریم برنج کمی نرم و آبش کشیده شود و سپس دمکش گذاشته و میگذاریم برنج دم بکشد.
غذای شما آماده است میتوانید آن را با هفت بیجار، سبزی تازه یا پیاز قرمز میل کنید.
انتهای پیام/ن/ق