به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،سرشار معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان با اشاره به تولید سالانه هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: این میزان تولید با فعالیت ۳ واحد مرغداری است.
او به امکان چهار نوبت جوجه ریزی به طور متوسط در سال در هر واحد مرغداری این شهرستان اشاره کرد و افزود: این میزان تولید سالانه مرغ گوشتی، بومی و سایر ماکیان است.
سرشار ادامه داد: ۳ واحد مرغداری فعال در شهرستان ماهنشان وجود دارد که ظرفیت جوجه ریزی آنها ۴۵۰هزار قطعه جوجه در سال است، که به کشتارگاه های داخل استان زنجان عرضه میشود.
او با بیان جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، گفت: گوشت مرغ برای تغذیه انسانی منبع بسیار خوبی از لحاظ پروتئین، آهن و فسفر است و علاوه بر آن حاوی مقدار زیادی ویتامین D است.
سرشار افزود: ۴۵الی ۵۰ روز زمان میبرد تا جوجهها به مرحله بهره برداری برسند که زمینه اشتغال ۲۰نفر بطور مستقیم فراهم میشود.
انتهای پیام/ف