به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،یک مطالعه جدید از محققان دانشگاه "موسسه فناوری رویال ملبورن"(RMIT) در استرالیا نامهای تازه کشف شده از "آلبرت اینشتین" را بررسی کرده است که در آن بحث در مورد ارتباط فیزیک و زیستشناسی، دههها قبل از ظهور شواهدی در مورد این موضوع دیده میشود.
در این نامه که متعلق به سال 1949 است، در مورد احساسات زنبورها و پرندگان بحث شده و اشاره به "فرآیند جسمی و فیزیکی که هنوز شناخته شده نیست" دارد.
همانطور که این محققان در مطالعه خود اشاره کردند، فرآیندهای فیزیکی رفتارهای چندین گونه بیولوژیکی امروزی برای درک جهان طبیعی در حال بررسی است و همچنین فناوریهایی براساس رفتارهایی که طی هزارهها تنظیم شدهاند، در حال توسعه هستند.
به ویژه، اکتشافات اخیر در پرندگان مهاجر از عقاید اینشتین در 72 سال پیش پشتیبانی میکند. دانشمندان در سال 2008 مطالعهای در مجله The Royal Society منتشر کردند که ثابت کرد پرندگان از نوعی قطبنمای مغناطیسی برای مهاجرت و مسیریابی در کره زمین استفاده میکنند. برای آن مطالعه محققان پرندگان توکا را به فرستندههای رادیویی مجهز کردند و آنها را هنگام مهاجرت ردیابی کردند.
اگرچه منشأ این حس مغناطیسی در پرندگان هنوز کاملاً شناخته نشده است، اما یک نظریه که در تحقیقی در مجله Nature در سال 2004 بیان شد، به استفاده از تصادف کوانتومی و درهمآمیختگی اشاره دارد که هر دو از مفاهیم فیزیکی هستند که برای اولین بار توسط "آلبرت اینشتین" مطرح شده است.
این نامه که تاکنون منتشر نشده بود، توسط "جودیت دیویس" همسر گیرنده اصلی نامه یعنی "گلین دیویس" که یک محقق رادار بوده است، با محققان دانشگاه RMIT به اشتراک گذاشته شد.
محققان این تحقیق جدید توضیح دادند که این نامه نشان میدهد که "اینشتین" چگونه پیشبینی کرده است که کشفهای جدید در علم فیزیک از مطالعه حیوانات متولد خواهد شد.
"آدریان دایر" دانشیار دانشگاه RMIT گفت: هفت دهه پس از آنکه "اینشتین" فیزیک جدیدی را پیشنهاد کرد که ممکن است ناشی از ادراک حسی حیوانات باشد، ما کشفهایی را میبینیم که درک ما را در مورد ناوبری و اصول بنیادی فیزیک توسعه میدهد.
این نامه توسط دانشگاه عبری اورشلیم، جایی که "اینشتین" سوابق و یادداشتهای خود را به آن اهدا کرد، تأیید شده است. این نامه همچنین یک سند تاریخی است که اثبات میکند "اینشتین" با "کارل فون فریش" برنده جایزه نوبل و محقق برجسته حس زنبورهای عسل و حیوانات در زمان خود دیدار کرده است.
"آلبرت اینشتین" در نامه خود میگوید: قابل تأمل است که ممکن است روزی بررسی رفتار پرندگان مهاجر و کبوترهای ناقل، منجر به فهم برخی فرآیندهای جسمی شود که هنوز شناخته شده نیست.
البته این نامه ممکن است در فهرست برجستهترین اختراعات و نظریههای "اینشتین" در صدر نباشد، اما هنوز هم با گذشت بیش از 70 سال، تحقیقات جدید در حال ارائه بینشهای جدیدی از فرآیندهایی است که به پرندگان مهاجر اجازه میدهد تا در جهان حرکت مسیریابی کنند و هزاران کیلومتر را به شکل دقیق به سمت یک مکان پرواز کنند. مسئلهای که "اینشتین" چند دهه پیش به آن اشاره کرده است.
فرآیندهای مورد استفاده این حیوانات همچنین به طور مداوم فناوریهای جدیدی از جمله پرواز هواپیماهای بدون سرنشین و رباتهای شبیه به ماهی در زیر آب را توسعه میدهد.
منبع:آی ای
انتهای پیام
مگه این همه نابغه در طول تاریخ نداشتیم چرا اموره فقط این فرد بزرگ نشون داده میشه
فریب این پروژه پیچیده بزرگ نمایی دانشمندان غربی به خصوص غربی ها رو نخورید
مثل شهید فارادی که بعد از سخنرانی تو کنفرانسی که آخرین نظرات علمیش رو بیان میکنه در انتهای سخنرانی اش از ارزش والای علم در اسلام و مکتب علمی امام صادق علیه السلام و شگفتی های علمی اسلام و اینکه هرچه علم ودانشمندان دارن و خودش از اسلامه(نقل به مضمون)سخن میگه و فرداش به طرز مشکوکی از دنیا میره
در ضمن این سخنرانی همه جا موجوده به جز قسمت آخرش که حذف و گفته نمیشه و به شدت سانسور میشه
کجا خوندین فارادی مسلمون بوده؟؟!!ولی ماه پشت ابر نمیمونه