به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کمبود تجهیزات و نیروی انسانی، از جمله در بیمارستان ولایت دامغان و البته مورد اعتراض مردم و افراد صاحب نفوذ این شهرستان است تا اینکه هشت سال پس از افتتاح این بیمارستان و با اوجگیری شیوع «ویروس منحوس» در دامغان، این مشکلات درمانی نیز بار دیگر اوج گرفت.
صدای اعتراضها به کمبود تختهای بیمارستانی در دامغان هم با اوجگیری مشکلات فضای درمانی این شهرستان کمکم به اوج خود رسید.
مشکلات بهداشت و درمان دامغان برطرف میشود
علیرضا آشناگر، استاندار سمنان با اشاره به اقدامات انجام شده برای ساخت بیمارستان دوم دامغان اظهار داشت: این پروژه در موعد مقرر خود آغاز میشود.
وی با بیان اینکه مشکلات موجود بر سر راه بیمارستان دوم در دامغان در دست پیگیری است ادامه داد: این مشکلات با ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی بیمارستان ولایت این شهرستان، توسعه و تجهیز آن و تأمین نیروی انسانی رفع میشود.
استاندار سمنان از تأکید بر تکمیل و تجهیز بیمارستان دوم شهرستان دامغان اظهار داشت: اقدامات مرتبط با ساخت بیمارستان دوم دامغان به صورت جدی پیگیری میشود.
آشناگر خطاب به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان تصریح کرد: دغدغه نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در مورد بیمارستان رضایی باید هر چه سریعت رفع شود.
وی تأکید کرد: باید از ظرفیت خیران در رفع مشکلات بهداشتی و درمانی استان و شهرستان دامغان بهرهگیری شود.
علیاکبرعلیزاده، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گذر دامغان از سه موج کرونا اظهار داشت: با گسترش شیوع کرونا و افزایش تعداد بستریها مشکلات جدی در حوزه درمان در شهرستان دامغان ایجاد و عملاً بیمارستان این شهرستان تعطیل میشود.
وی بیان کرد: باید مکان درمانی دیگری برای رسیدگی به بیماران در زمان وقوع بحرانهایی نظیر شیوع کرونا در شهرستان دامغان وجود داشته باشد.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان ولایت و ایجاد بیمارستان جدید در دامغان با جدیت پیگیری میشود گفت: رفع دغدغههای مردم در این زمینه در اولویت است.
علیزاده با اشاره به وجود ۱۵۰ تخت بیمارستانی در بیمارستان دامغان گفت: باید امکانات و تجهیزات این بیمارستان هر چه سریعتر تکمیل شود.
وی نگرانی خود را در مورد تغییرات انجام شده و تصمیمهایی گرفته شده در مورد بیمارستان برادران رضایی اعلام کرد و گفت: یکی از مطالبات جدی مردم دامغان تأسیس دانشکده پزشکی در دانشگاه آزاد این شهرستان است.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با صراحت اعلام کرد وضعیت درمان در شهرستان دامغان مورد رضایت نیست و متأسفانه باکمترین نوسانی تعطیل میشود.
علیزاده با تأکید بر ایجاد مرکز دوم درمانی در شهرستان دامغان اظهار داشت: اقدامات لازم برای راهاندازی بیمارستان رضایی دامغان به عنوان مرکز درمان بیماریهای خاص باید هر چه سریعتر اجرایی و عملیاتی شود.
نادر مالکی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان سمنان با اشاره به اینکه اخذ ردیف ساخت بیمارستان اقدامی بسیار مشکل است گفت: این مهم از سوی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی کلید خورد و نیاز به همدلی و همراهی مسئولان استانی دارد.
وی بیان کرد: تأمین نیروی انسانی دومین مسئلهای است که پس از ساخت بیمارستان دوم دامغان مطرح میشود که باید در این زمینه توضیحات لازم به وزارت بهداشت ارائه شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان سمنان گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت بیمارستان دوم دامغان در نظر گرفته شده است که امسال ۱۵ میلیارد تومان آن از سوی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی از محل اعتبارات در اختیارش تأمین میشود.
مالکی تصریح کرد: باید مجوز کمیسیون ماده ۳ تا شهریورماه سال جاری برای ساخت بیمارستان دوم دامغان گرفته شود تا منابع وزارتخانه به این پروژه اختصاص یابد.
گلایههای مردم دامغان از عملی نشدن وعدههای مسئولان
مهدی بندر آبادی، فرماندار شهرستان دامغان گفت: سالهاست که مشکلات مرتبط با حوزه بهداشت و درمان دامغان مطرح و از مطالبات مهم مردم این شهرستان محسوب میشود.
وی با اشاره به تلاش کادر بهداشت و درمان دامغان افزود: مشکلاتی نیز در حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان وجود دارد که بیان آن به معنای نفی زحمات و تلاشهای حوزه بهداشت و درمان نیست.
فرماندار شهرستان دامغان بیان کرد: بهرهبرداری از مجموعه دیالیز طبقه دوم بیمارستان برادران رضایی دامغان وعدهای است که بارها تکرار شده، اما محقق نشده و همین امر نارضایتی و گلایهمندی مردم را به همراه داشته است.
بندرآبادی مردم و سازمانهای مردمنهاد دامغان از برخی وعدههای محقق نشده از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی سمنان گلایهمند هستند.
وی کمبود نیروی انسانی برای مراکز درمانی دامغان را نیز از مهمترین چالشها و دغدغههای دامغان عنوان کرد و پیشنهاد داد: سازمان امور اداری و استخدامی کشور مشوقهای برای برخی مسئولیتها و پستهای بهداشتی و درمانی در شهرستانهایی همچون دامغان که با اقبال مواجه نیست، در نظر بگیرد.
پراکندگی بالای جمعیتی در استان سمنان و نیز شرایط خاص ژئوپولتیکی و جغرافیایی این استان و بهویژه شهرستان دامغان، ضرورت توسعه زیرساختهای مهم توسعهای از جمله امکانات بهداشتی و درمانی، فراتر از تعهدات و استانداردهای تعریفشده کشوری را به همه مسئولان برنامهریز و تصمیمساز گوشزد میکند.
منبع تسنیم
انتهای پیام/پ