به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، زهرا پناه با اشاره به اینکه سطح کشت گل گلایول در این شهرستان ۲ هکتار است تصریح کرد: این مزرعه تنها مزرعه کشت گل گلایول در فضای باز در استان فارس است.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان کازرون با داشتن هوایی مناسب در نیمهی دوم سال، محیط مناسبی برای رشد و پرورش گل و گیاهان زینتی از جمله گلایول است، افزود: بازار فروش مناسب، درآمدزایی و امکان صادرات این محصول از نقاط قوت تولید گل گلایول به شمار میرود.
او، یکی از ویژگیهای کشت گل در فضای باز را کاهش هزینه مصرف آب، سوخت و پلاستیک نسبت به کشت گلخانهای ذکر کرد.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: رقم گلایل مورد کشت، آمستردام است و شاخهای گل برداشت شده در رنگهای سفید، قرمز، نارنجی و صورتی بسته بندی و به بازار گل استانهای تهران و اصفهان فرستاده میشود.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهرمیان گفت: انتقال نشا از گلخانهها به مزارع و کشت بهاره گوجه فرنگی در مزارع حوزه تحت پوشش این مرکز آغاز شده و تا خردادماه ادامه دارد.
سید حسین میرسلیمانی با بیان اینکه کشت گوجه فرنگی به صورت نشایی و زیر پلاستیک انجام میشود، افزود: پیش بینی میشود بیش از ۹۰ هکتار از مزارع این مرکز به کشت این محصول اختصاص یابد.
او ادامه داد: کاهش مصرف بذر، استفاده بهتر از زمان، کوتاه شدن فصل زراعی، کاهش مصرف آب، مبارزه بهتر با آفات و بیماریها از جمله مزایای کشتهای نشایی و استقبال کشاورزان از این روش است.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی شهرمیان اظهار کرد: ارقام کشت شده در این منطقه شامل سانسید، متین، ۸۳۲۰ است که با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، ارقام زودرس هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید از کشت کلم بروکلی به صورت نشایی برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.
آرش خسروانی گفت: کشت کلم بروکلی در سطح ۱۰ هکتار از مزارع بخش مرکزی آغاز شده است و به شیوه جوی و پشته و سیستم آبیاری تحت فشار آبیاری می شود.
او افزود: کاشت این محصول از اواسط اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه مییابد.
این مقام مسئول متوسط عملکرد تولید این محصول را ۲۵ تن در هکتار پیشبینی کرد و تاکید کرد: ترویجهای انجام شده در خصوص استفاده از نشا سالم و مرغوب، دما و تغذیه مناسب از عوامل موثر بر افزایش تولید این محصول است.
مسلم پور رضایی رییس مرکز جهاد کشاورزی خیر گفت: کشت پنبه در ۴۵۰ هکتار از مزارع این منطقه آغاز شده است و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.
او افزود: پیش بینی میشود حدود ۵۰ تن بذر گواهی شده گلستان، ماکسا و بختگان برای کشت مورد استفاده قرار گیرد.
پور رضایی با بیان اینکه عملکرد محصول پنبه در این منطقه ۳ تن در هکتار است گفت: پیش بینی میشود بیش از هزار و ۳۰۰ تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از فعالیت ۱۲ واحد مرغ گوشتی در این شهرستان برای تولید و عرضه مرغ به بازار مصرف خبر داد.
سیدناصر حسینی خرمی گفت: از نیمه دوم بهمن ماه سال ۹۹ تا ۱۳ فروردین امسال، ۵۳۰تن مرغ توسط ۱۳ واحد مرغداری این شهرستان روانه بازار شده است.
او افزود: از نیمه دوم فروردین تا ۲۰ اردیبهشت ماه نیز با وجود مشکلات فراوان در تامین جوجه یکروزه و افزایش قیمت آن، ۱۲ واحد تولید مرغ گوشتی به ظرفیت ۲۳۹ هزار قطعه، اقدام به جوجه ریزی به تعداد ۲۲۷هزار و ۲۳۰ قطعه کرده اند.
حسینی خرمی تصریح کرد: با سپری شدن دوره پرورش ۵۰ روزه در این واحدهای تولیدی، پیش بینی میشود مقدار ۵۵۰ تن گوشت مرغ روانه بازار مصرف شود.
انتهای پیام/