به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سرهنگ علی موالی، رئیس پلیس فتای استان قم اظهار کرد: کلاهبرداران سایبری طی تماسهای تلفنی و پیام در شبکههای اجتماعی، خود را رئیس ستاد انتخاباتی یک کاندیدای مشخص و مشهور معرفی کرده و درخواست کمک در زمینههای مختلف میکنند.
او افزود: کلاهبرداران با وعده و وعیدهای وسوسه انگیز افراد را ترغیب به همکاری با خود تحت عنوان رئیس ستاد انتخاباتی میکنند و برای ادامه کار مشخصات کامل قربانی شامل مشخصات شناسنامهای و حتی مالی را درخواست کرده که پس از دریافت اطلاعات، دیگر پاسخگوی شخص نبوده و از اطلاعات به دست آمده به روشهای مختلف سوءاستفاده میکنند.
رئیس پلیس فتای قم بیان کرد: کلاهبرداران سایبری در روشی دیگر با شمارههای مجازی و بینالمللی اقدام به ارسال پیامهای وسوسه انگیز با مضمون کمک به یک کاندیدای مشهور در شبکه های اجتماعی مختلف به کاربران میکنند و آنان را ترغیب به تماس تلفنی میکنند، کاربران غافل از این که طی هر تماس تلفنی هزینه بالایی را باید پرداخت کنند با آنان تماس میگیرند.
او از شهروندان درخواست کرد: ضمن حفظ هوشیاری از عضویت در گروههای ناشناس تبلیغاتی انتخاباتی و ارسال اطلاعات شخصی و حسابهای مالی به افراد غریبه برای گردانندگان این کانالها که با وعدههای وسوسه انگیز به سراغ آنها میآیند جدا خودداری کنند.
رئیس پلیس فتای استان قم در پایان عنوان کرد: در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانهای با مراجعه به پلیس فتا از مشاورهها و راهنماییهای کارشناسان این پلیس برای رفع مشکلات احتمالی استفاده کنید یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماسهای مردمی درخواست خود را ثبت نمایید.
انتهای پیام/ش