محمدرضا فرجی رئیس اتحادیه فناوران رایانه در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تاثیر کاهش نرخ دلار بر قیمتها اظهار کرد: تقریبا از ابتدای اردیبهشت ماه امسال نرخ دلار و به دنبال آن نرخ سایر ارزها در کشور روند نزولی گرفت.
او افزود: این کاهش نرخها در بازارهای داخلی باعث شد تا قیمت تمام اقلام وارداتی به کشور نیز وارد روند نزولی شود؛ روند کاهش قیمت امروز در بازار تلفن همراه، رایانه، تبلت و ماشینهای اداری بیشتر مشهود است.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه بیان کرد: با وجود اینکه طی حدود یک هفته گذشته قیمتها مجدد روند نزولی به خود گرفتهاند، اما انواع کالاهایی که در واحدهای تحت نظارت اتحادیه فناوران رایانه فروخته میشوند از ابتدای اردیبهشت ماه حدود ۲۵ درصد ارزان شدهاند.
فرجی در ادامه با اشاره به تغییر قیمتها ادامه داد: فکس، مودم، پرینتر، انواع تبلت، اجزا مختلف رایانه و غیره از جمله کالاهایی هستند که واحدهایی که جواز خود را از اتحادیه فناوران رایانه میگیرند، مجاز به فروش آنها هستند که قیمت آنها طی مدت یک ماه ۱۵ تا ۴۰ درصد و به طور میانگین ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده است.
او در خصوص روند فروش و کاسبی در بازار تصریح کرد: این کاهش قیمتها بر خلاف عقیده بسیاری از عموم مردم، هیچ تاثیر مثبتی در بازار فروش واحدهای صنفی نداشته است؛ چرا که قیمتها باز هم برای مردم زیاد است و رونقی در بازار ایجاد نشده است.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه در رابطه با یکی از مشکلات اساسی واحدهای صنفی فناوران رایانه اظهار کرد: متاسفانه موضوع تداخل صنفی در نظام صنفی کشور در حال گسترش است و به تازگی در اتحادیههای متنوعی شاهد این مشکل هستیم.
فرجی در پایان مطرح کرد: مشکل تداخل صنفی در اتحادیه فناوران رایانه به این شکل است که برخی واحدهای فروشندگان تلفن همراه، اقدام به فروش انواع تبلت، رایانه و لپتاپ میکنند که این روال نه تنها تداخل صنفی محسوب میشود، بلکه در روند فروش واحدهای صنفی نیز اختلال ایجاد میکند.
انتهای پیام/