در گزارش زیر طرز تهیه پوره لوبیا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره لوبیا بسیار خوشمزه و مفید است، به راحتی درست می‌شود و مدت زمان کمی برای این کار نیاز دارید، پس آموزش آن را در زیر ببینید و همیشه آن را در منزل درست کنید.

مواد لازم:

کنسرو لوبیا چیتی ۴۵۰ گرم

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

پیاز ۱/۲ عدد متوسط

سیر ۴ حبه

گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری

پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری

آب مرغ ۲/۳ پیمانه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

گشنیز ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:


آماده کردن مواد برای تهیه پوره لوبیا:

۱. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید و کنار بذارید.

۲. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.

۳. سیر‌ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

طرز تهیه:

۱. حدود یک سوم از کنسرو لوبیا رو کنار بذارید و بقیه اون رو با چنگال له کنید.

۲. روغن رو در ماهیتابه‌ای متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز رو برای حدود ۴ دقیقه تا کمی قهوه‌ای بشه، تفت بدین. سیر رو اضافه کنید، مواد رو هم بزنید و بذارید تا سیر قهوه‌ای بشه. گشنیز خشک و پودر زیره رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۱ دقیقه دیگه تا عطر ادویه‌ها بلند بشه، تفت بدین.

۳. لوبیا‌های له شده و نیمی از آب مرغ رو اضافه کنید. مدام مواد رو هم بزنید و اون رو برای حدود ۵ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

۴. بقیه لوبیا و آب مرغ رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۲ دقیقه دیگه بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه به پوره بزنید، در صورت تمایل برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید و اون رو سرو کنید.

منبع: نیک شو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.