به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، مداحی رئیس بیمارستان هشترود گفت: از ۲۵ بیمار کرونایی که با درگیری حدود ۹۰ درصد ریه به بیمارستان امام حسین (ع) هشترود مراجعه کرده بودند متاسفانه پنج نفر جان خود را از دست دادند اما ۲۰ نفر با صحت بدنی کامل با روش درمانی NIV از این مرکز درمانی مرخص شدند.
مداحی گفت: در درمان بیماران کرونایی از طریق NIV مریض کاملا هوشیار بوده، اما مدت بهبود وضعیت تنفسی بیمار مشخص نیست.
او گفت: روش درمانی NIV یک درمان به صورت غیر تهاجمی با دستگاه تنفسی است که پزشکان و پرستاران را بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قرار میدهد، اما پرسنل درمانی بیمارستان هشترود با از خود گذشتگی اقدام به درمان از این طریق میکنند.
مداحی گفت: این روش درمانی بعد از اجرای موردی در تبریز، در هشترود بر روی تمامی بیماران بد حال انجام میگیرد، اما در سایر شهرهای استان اجرا نمیشود.
او افزود: نبود اکسیژن ساز در منازل، مراقبت غیر اصولی از بیماران بعد از ترخیص از بیمارستان و عدم استفاده از نیروهای کاربلد پرستاری در خانه ها، احتمال بستری شدن دوباره افراد کرونایی با علائم تنفسی را در پی دارد.
او گفت: استفاده داروهای گیاهی و شیمیایی بدون نسخه پزشک، عوارض خطرناکی را در پی دارد و میتواند تا سر حد مرگ فرد را گرفتار کند.
رئیس مرکز درمانی هشترود از دریافت سند سی تی اسکن برای نصب در بیمارستان هشترود خبر داد و گفت: همه مراجعه کنندگان به مراکز درمانی نیازی به سی تی اسکن ندارند، اما وجود این دستگاه میتواند جلوی تعداد زیادی از اعزامها را بگیرد.
او گفت: متاسفانه سرعت کم اینترنت در هشترود باعث بروز مشکلاتی برای نسخه پیچی الکترونیکی شده است.
انتهای پیام/ک