حمایت طلافروشان استان همدان از ۸۰۰ خانوار نیازمند

رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان همدان گفت: طلافروشان این استان به ۸۰۰ خانوار نیازمند کمک کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مهدی غلامی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان همدان گفت: از ابتدای سال تاکنون مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از سوی بازاریان خیر همدان برای خدمت رسانی به محرومان جمع‌آوری و هزینه شده است.

او با بیان اینکه انجمن حامیان ترنم بازار به‌عنوان زیرمجموعه اتحادیه طلا در حوزه‌های مختلف اقدامات خیرخواهانه انجام می‌دهد، افزود: این انجمن در ماه مبارک رمضان اقدام به توزیع بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان کرده است که در مجموع مبلغ ۷۰ میلیون تومان برای تهیه ۱۵۰ بسته غذایی هزینه شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان همدان ادامه داد: این بسته‌ها شامل برنج، گوشت، روغن، حبوبات، رب، ماکارونی و تخم مرغ و به ارزش هر بسته ۴۵۰ هزار تومان بود.

غلامی با اشاره به اینکه ۸۰۰ خانواده زیر پوشش این انجمن هستند، بیان کرد: این خانوار‌ها شامل ۳ هزار نفر هستند که با برنامه‌ریزی صورت گرفته ماهانه به ۱۵۰خانواده در قالب‌های مختلف در قالب اقداماتی همچون تهیه جهیزیه، هزینه دارو و درمان بیماران، اقلام خوراکی، لوازم‌التحر کمک می‌شود.

او با اشاره به اینکه عمده فعالیت‌های انجمن امسال مربوط به حوزه درمان کرونا و توزیع مواد غذایی بوده است، افزود: ساخت دو فقره منزل مسکونی برای نیازمندان روستای یکن‌آباد و تهیه دو کولرگازی برای بیمارستان صحرایی شهید بهشتی که در موج چهارم کرونا در همدان راه‌اندازی شد، نیز از جمله اقدامات صورت گرفته از ابتدای امسال بوده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان همدان گفت: از سال ۱۳۹۱ با بازدید کسبه و بازاریان صنف طلافروشان و همچنین معرفی مردم، خانواده‌های نیازمند شناسایی شدند، به‌طوری که در حال حاضر به‌صورت میانگین هر کسبه سه خانوار را تحت پوشش خود دارد؛ علاوه بر این نیز خانواده‌های نیازمندی به‌صورت موقت به این مجموعه معرفی شده و خدماتی به آن‌ها ارائه می‌شود که اغلب این خدمات در زمینه تهیه جهیزیه و درمان بوده است. سال گذشته نیز ۸ تا ۹ بدهکاری مالی زندانیان جرائم غیرعمد به‌طور کامل یا بخشی از آن پرداخت شد.

غلامی با اشاره به سایر اقدامات صورت گرفته از سوی این مجموعه به کمک نقدی و حضور اعضایی از بازاریان همدان در سیل استان سیستان اشاره کرد و گفت: دو گروه مجموعه «راه بی‌پایان» و «حامیان ترنم بازار» از استان همدان در این استان حضور یافتند، همچنین در زلزله سرپل ذهاب ۱۷ روستا به‌منظور تأمین خوراک، پوشاک و دارو به‌مدت ۲۱ روز به انجمن حامیان ترنم بازار سپرده شده بود.

او با اشاره به حضور ۱۵۰ بازاری همدانی در مناطق سیل‌زده پل‌دختر، بیان کرد: در این راستا نیز مبلغ دو میلیارد تومان و احیای ۴۲ واحد مسکونی، تهیه هشت سری جهیزیه نوعروسان نیازمند و یا افرادی که در حادثه سیل آسیب دیده بودند و همچنین ساخت ۳۰۰ درب به همت خود بازاریان صورت گرفت.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان همدان گفت: حامیانی از خارج کشور این مجموعه را در خدمت‌رسانی‌ها یاری می‌کنند، همچنین به کمک دفتر آستان قدس رضوی نیز اقداماتی از جمله تهیه بسته‌های لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان نیازمند انجام شده است.

غلامی اشاره‌ای به نحوه محاسبه طلا در معامله و سود مجاز آن کرد و گفت: نرخ طلا به علاوه اجرت، به علاوه سود، به علاوه مالیات و مجموع ضرب در وزن طلا معادله‌ای است که طلافروشان محاسبه می‌کنند و اگر در غیر این صورت باشد افراد می‌توانند برای اعتراض و شکایت به اتحادیه مراجعه کنند که البته میزان مراجعه برای شکایت به این واحد صنفی بسیار محدود است.

او با بیان اینکه با گران شدن طلا قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و اغلب گرایش به خرید طلای اجرت افتاده و یا شکسته دارند، افزود: در پی اعتراضاتی که به میزان مالیات در نظر گرفته شده برای خرید طلا صورت گرفت در اتحادیه کشوری پیگیری‌هایی انجام شد تا در صورت امکان و با تأیید مجلس شورای اسلامی این ارزش افزوده به مبلغ اجرت و یا سود تعلق بگیرد نه مبلغ کل، همچنین پیشنهادی برای تغییر عیار طلا از ۱۸ به ۱۴ و یا ۱۲ عیار نیز مطرح شد تا مردم قدرت خرید بیشتری پیدا کنند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.