یک کارشناس سیاست خارجی گفت: نیرو‌های مقاومت فلسطینی هم اکنون اراده و قدرت نبرد با رژیم صهیونیستی را دارند.

حسن عابدینی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تحولاتی که در فلسطین در حال  وقوع است، گفت: تحولات اخیر فلسطین در طی ٧٣سال گذشته رژیم صهیونیستی بی سابقه است. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که جنگ رمضان دوم که امسال اتفاق افتاد، نسبت به جنگ رمضان اول که سال ١٩٧٣رخ داد، شاهد خیزش عمومی و برتری نیرو‌های فلسطینی ها بودیم.

وی ادامه داد: در جنگ رمضان سال ١٩٧٣، شاهد شکست ارتش‌های قدرتمند عربی از جمله ارتش سوریه و مصر در مقابل رژیم صهیونیستی بودیم، اما هم اکنون گروه‌های مقاومت فلسطینی در جنگ نامتقارنی که از لحاظ دفاعی قابل مقایسه با رژیم صهیونیستی نیست، توانسته  است، موشک‌های خود را تا عمق سرزمین‌های اشغالی از اصغلان تا سدروت، بئر شبع، حیفا و تل آویو هم شلیک کنند.

فلسطینی‌هایی به مرحله‌ای رسیدند که موشک‌هایی با برد ۲۵۰ کیلومتر را به کار می‌برند

عابدینی با تاکید بر اینکه رویداد اخیر نیرو‌های مقاومت فلسطین، یک رویداد افسانه‌ای است، اظهار کرد: فلسطینی‌هایی که از سال ۲۰۰۵ میلادی یعنی طی ۱۶ سال گذشته در محاصره دریایی، هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی بودند، الان به مرحله‌ای رسیدند که موشک‌هایی با برد ۲۵۰ کیلومتر را به کار می‌برند.

کارشناس سیاست خارجی با تاکید به اینکه ممکن است در مرحله ای، کشور یا افراد قدرت لازم را داشته باشند، اما این موضوع به تنهایی کافی نیست و قدرت نیازمند اراده استفاده از آن است، بیان کرد: نیرو‌های مقاومت فلسطینی هم اکنون اراده نبرد با رژیم صهیونیستی را دارند و این اراده در کنار قدرت قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید


عابدینی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در سه جبهه در حال جنگ است، تشریح کرد: جبهه نخست، اراضی سال ۱۹۴۸ است که فلسطینی‌هایی که هنوز در آن اراضی هستند، قیام و خیزشی را ضد رژیم صهیونیستی و ضد اشغالگری برپا کرده اند.

وی ادامه داد: جبهه دوم جنگ رژیم صهیونیستی، کرانه باختری است که مدت‌های طولانی بود که در آنجا انتفاضه و خیزشی نبود، اما الان، آن‌ها هم آمیزشی ضد رژیم صهیونیستی برپا کرده اند و برخی شهر‌ها مثل الدر را گرفته و در کنترل خودشان قرار داده اند.

کارشناس سیاست خارجی افزود: جبهه سوم جنگ رژیم صهیونیستی، غزه است که آن‌ها سابقه مبارزه با رژیم صهیونیستی را داشته و در حال طی کردن مسیر مبارزه هستند.

۷۰ درصد اشغالگران صهیونیست در پناهگاه به سر می‌برند

عابدینی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی علی رغم حمایت غربی‌ها و کشور‌هایی مثل آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه، در مقابل قدرت مقاومت اسلامی، به حالت اضمحلال نزدیک می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی حتی با وجود گنبد آهنین و دیگر سامانه‌های خود، توان دفاع از امنیت صهیونیست‌هایی که در اراضی اشغالی هستند را ندارد، نیرو‌های مقاومت به راحتی توان شلیک موشک به سمت فرودگاه بنگریون و رامون را دارند و عملا هیچ پروازی به سمت سرزمین‌های اشغالی صورت نمی‌گیرد، به گفته رادیوی صهیونیستی، ۷۰ درصد اشغالگران صهیونیست که همان شهرک نشینان هستند، در پناهگاه به سر می‌برند.

وی با تاکید بر اینکه شرایط بر رژیم صهیونیستی تنگ شده است، افزود: هیچ گونه تردد در روز و شب، در شهر‌های بزرگ مثل سدورت، بئر شبع، ناصره، تل آویو و حیفا وجود ندارد و مترو‌ها تعطیل شده اند. مقاومت اسلامی در حال پیشبرد سیاست از نهر تا بحر است یعنی فلسطین را از شمال تا جنوب و شرق تا غرب بدون رژیم صهیونیستی می‌خواهد.

کارشناس سیاست خارجی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در درون خود با بحران سیاسی، هویتی و مشروعیتی مواجه است. تظاهرات در سایر کشور‌ها و حتی کشور‌هایی مثل انگلیس، فرانسه، ایتالیا، و آمریکا بر ضد رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است و این نشان می‌دهد که دوران اشغالگری رژیم صهیونیستی در حال پایان یافتن است.

عابدینی بیان کرد: ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع از مظلوم را جزء موضوعات کانونی سیاست خارجی خود گذاشته است، فلسطینی‌ها در زمره کشور‌های مظلومی هستند که سرزمین و خانه‌هایشان مورد اشغال رژیم صهیونیستی شده است، بنابراین ایران هر کمکی که بتواند به فلسطینی‌ها می‌کند تا آن‌ها به حقوق خود برسند.

ضرورت تعیین حکومت فلسطین در چارچوب همه پرسی دموکراتیک

وی افزود: ایران طرح همه پرسی را در سازمان ملل و برای فلسطینی‌ها مطرح کرده است که ساکنان فلسطین، اعم از مسیحی، یهودی و مسلمان، نظامی را در این همه پرسی پذیرفته و به رسمیت بشناسند، البته به شرطی که کسانی که از دیگر کشور‌ها به سرزمین اشغالی کوچانده شده اند به کشور‌های خودشان برگردند.

عابدینی با تاکید بر اینکه اگر طرح ایران برگزار شود، حکومت فلسطین در چارچوب همه پرسی دموکراتیک مشخص می‌شود، اظهار کرد: غربی‌ها علی رغم ادعای دموکراتیک خود، به دلیل حمایتشان از رژیم صهیونیستی، حاضر به پذیرش این همه‌پرسی نیستند.

کارشناس سیاست خارجی گفت: اگر غربی‌ها مدعی هستند که اروپایی‌ها طی جنگ جهانی دوم به یهودی‌ها ظلم کرده‌اند، چرا مردم فلسطین باید تاوان آن را بدهند؟ خودشان کاری انجام دهند. اروپا می‌تواند آن‌ها را به کشور‌های خودشان برگردانند و حقشان را بدهند، همچنین آمریکایی‌ها می‌توانند که یکی از ایالت‌های خود را به اشغالگران اختصاص دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
مقاومت با هزینه و تلفات سنگین.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۸:۴۹ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
هدفشان این نیشت که حق یهودیها را بدهند بلکه اسرائیل اهرم فشاریست تا بتوانند عربها را بدوشند
Iran (Islamic Republic of)
M.hassan
۱۵:۴۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
انشالله به زودی نابودی اسرائیل را شاهد خواهیم بود
Iran (Islamic Republic of)
فرشته
۱۵:۴۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
نه عزیز الان از اون 25 سالی که رهبری فرمودند بیشتر از 10 سالش گذشته لااقل می خواستی اشاره به فرمایش رهبری کنیاین سالهای گذشته را حساب می کردی
آخرین اخبار