راهکار‌هایی وجود دارد که بتوان سبزی و میوه را تا مدت طولانی در یخچال تازه نگه داشت حتی بعد از این که پژمرده و پلاسیده شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی هوا گرم است تازه نگه داشتن سبزی و میوه سخت‌تر می‌شود و سبزی که شما خریداری کرده‌اید خیلی زود پژمرده می‌شود، اگر سبزی پلاسیده شده باشد یعنی کپک زده یا لزج و سیاه باشد، نمی‌توان آن را تازه کرد، اما راهکار‌هایی وجود دارد که بتوان سبزی و میوه را تا مدت طولانی در یخچال تازه نگه داشت حتی بعد از این که پژمرده و پلاسیده شد. ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:

ترفند آب و یخ
قسمت‌هایی از سبزی را که سیاه و لزج شده‌اند جدا کنید.
هر چه سبزی پژمرده‌تر یا ضخیم‌تر باشد، باید مدت زمان بیشتری در آب یخ بماند. ممکن است لازم باشد کاسه حاوی سبزی، آب و یخ یک شب تا صبح بماند تا سبزی‌ها طراوت بیشتری بگیرد. سبزی‌هایی مانند کرفس و هویج به زمان و آب بیشتری برای تازه شدن نیاز دارند.

زمان‌بندی
زمان ماندن در آب و یخ به نوع سبزی شما بستگی دارد. هر موقع دوباره سبزی‌ها تازه شد، آن‌ها را از آب و یخ خارج کنید.
با قرار دادن سبزی‌ها در آب، کم کم آب جذب می‌کنند و دوباره تازه
می‌شوند و یخ هم موجب می‌شود سبزی دوباره سفت و از حالت وارفتگی خارج شود.
اگر هوا گرم است کاسه حاوی آب یخ و سبزی را در یخچال قرار دهید.

ترفند آب‌لیمو
می‌توانید یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو یا سرکه سیب به سبزی اضافه کنید.

ترفند سیب زمینی
اگر به سبزی در حال خیس خوردن، چند قاچ سیب زمینی خام اضافه کنید، به تازه کردن سبزی کمک زیادی می‌کند. سیب زمینی سرشار از نشاسته است. این نشاسته توسط سبزی جذب می‌شود و به تازه کردن سبزی پژمرده کمک زیادی می‌کند.

سبزی‌ها را از آب و یخ بگیرید و روی یک پارچه نخی یا آبکش پهن کنید تا آب زیاد آن‌ها گرفته شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.