به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،علی مالمیرمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه اختصاص این اعتبار در نوع خود بینظیر است، افزود: اگرچه این پروژه از سال ۸۵ آغاز شده، اما قسمت مهم و غالب کار در سالهای اخیر انجام شده و روند آن به سرعت در حال پیشرفت است.
او با بیان اینکه اسکلت ساختمان بتنی موزه در مرحله پایانی است، تصریح کرد: امیدواریم این مرحله امسال به اتمام برسد و با مرحله بعدی اعتبار، معماری داخلی و تجهیزات موزه انجام خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ مصالح در دو سه سال قبل که پنج یا شش برابر شده، قیمت و برآورد اعتبارات مورد نیار نیز به همین نسبت افزایش پیدا کرده است، همچنین اگر پروژه با این شتاب پیش برود به زودی شاهد اتمام آن خواهیم بود.
مالمیر با اشاره به اینکه معماری داخلی و تجهیزات آن حدود ۲۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد، اضافه کرد: تاکنون حدود نیمی از پروژه موزه منطقهای غرب کشور پیشرفت کرده است.
او در ادامه گفت: استانی مانند همدان در جایگاه پایتخت تاریخ و تمدن ایران و با وجود ۲۳ هزار شیء موزهای حاصل از کاوشهای سالهای قبل و همچنین وجود اشیاء موزهای در دیگر موزهها مانند موزه ملی اقتضا میکند که از یک موزه استاندارد بینالمللی در حوزه باستان شناسی برخوردار باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه وجود دو پروژه موزه منطقهای و مخزن امن در کنار هم از لحاظ تجهیزات و فضا میتواند به منطقه غرب کشور خدمات ارائه دهد، گفت: موزه منطقهای یک ضرورت فرهنگی برای حفظ و مرمت آثار مهم تلقی میشود و علاوه بر شأن فرهنگی بر کیفیت زیرساختهای فرهنگی برای همدان بسیار مهم است.
مالمیر درباره تأثیر این موزه بر گردشگری نیز بیان کرد: موزه منطقهای میتواند به عنوان یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری استان بر ماندگاری گردشگر تأثیر بسیار مهمی داشته باشد.
منبع ایسنا
انتهای پیام/غ