به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکتر حبیب الله معصومی,رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: اکنون در همه مسیرهای شریانی استان همدان که حتی آثاری از دیگر سازمانها نیست، اورژانس پایگاه دارد.
او ادامه داد: تعداد آمبولانسهای فعال اورژانس از ۷۰ به ۱۰۰ دستگاه افزایش یافته همچنین یک بالگرد اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس اتاق عمل، یک باب بیمارستان صحرایی ۲۵ تا ۳۰ تخته در هشت سال گذشته به اورژانس همدان افزوده شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: به دنبال استقرار بالگرد امداد و نجات در همدان، ۴۰ پد برای فرود بالگرد در بیمارستان ها، مسیرهای پرترافیک، مناطق روستایی و مناطق گردشگری احداث شده و ۵۰ نقطه دیگر برای احداث پد فرود بالگرد در نظر گرفته شده است.
معصومی با بیان اینکه به جز بیمارستانهای رزن و بهار مابقی بیمارستانها پد فرود بالگرد دارند اضافه کرد: هزینه ساخت پد داخل بیمارستان به عهده دانشگاه علوم پزشکی و خارج از این محدوده بر عهده فرمانداری و بخشداریها است.
او گفت: ۲۰ ساختمان جدید برای اورژانس در هشت سال گذشته احداث شده است و هفت ساختمان نیمه کاره نیز هم اینک وجود دارد و بنا داریم تا تکمیل نشدن این ساختمانها طرح جدیدی را آغاز نکنیم.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: ساختمان پایگاه امداد جادهای اورژانس در سد کلان ملایر، ساختمان پایگاه جادهای فارسان نهاوند، پایگاه شهری شماره ۱۱ همدان واقع در جورقان و پایگاه اورژانس «ساریجلو» رزن از اول خرداد شروع به کار میکند.
معصومی یادآوری کرد: سال گذشته هشت دستگاه آمبولانس جدید به اورژانس شهرستانهای این استان توزیع شد همچنین سه پایگاه فرسفج، سرکان در تویسرکان و صالح آباد در شهرستان بهار در دهه فجر راه اندازی شد.
او از پیش بینی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای خرید بالگرد اورژانس خبر داد و گفت: خیران سلامت علاوه بر ساخت بیمارستان و مراکز درمانی نسبت به ساخت پایگاه اورژانس نیز اقدام کردند و به تازگی یکی از خیران ۳۶ هزار متر زمین برای ساخت سوله بحران اختصاص داد و در تویسرکان خیران سه پایگاه اورژانس جادهای در «ورداورد»، «فرسفج» و «سرکان» در مجموع با پیش بینی ۲ میلیارد تومان احداث میکنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: همه خطوط ۱۱۵ به مرکز استان منتقل شدند و در صورت تماس شهروندی در دیگر شهرستانهای استان با این سامانه اپراتور مستقر در مرکز استان به وی پاسخ میدهد.
معصومی افزود: بخش اورژانس ۱۴ بیمارستان دولتی استان همدان به دوربین مجهز شد و تصاویر این دوربینها به مرکز مانیتوریگ «ام. سی- ام سی» اورژانس منتقل میشود و در صورت نیاز انتقال بین بیمارستانی بیمار از طریق بالگرد، هماهنگی لازم از طریق واحد «ام. سی. ام. سی» صورت میگیرد.
او بیان کرد: در صدد راه اندازی سیستم موقعیت یاب هستیم تا در صورت تماس افراد نیازی به دریافت آدرس نباشد همچنین آمبولانسها به این سیستم مجهز هستند و اپراتور به صورت آنلاین موقعیت آمبولانس را رصد میکند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه ۱۰۰ درصد پایگاههای اورژانس تکلیفی همدان در برنامه ششم توسعه، محقق میشود اظهار داشت: هر پایگاه اورژانس سالانه یک میلیارد هزینه دارد در حالیکه خدمات اورژانس رایگان است.
منبع ایرنا
انتهای پیام/غ