به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسین رشیدی، مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در جلسه شورای اطلاع رسانی و ارتباطات رسانهای اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: بعد از پزشکان و کادر درمان و بیمارستانهای علوم پزشکی و مراکز بهداشت، تیم های عملیاتی و نظارت بهداشتی دامپزشکی که به ناچار باید در مراکز جمعیتی مختلف تولید تا عرضه مواد غذایی و دامداری ها، در سطح شهرها و روستاها، به طور مستمر بر بهداشت مواد غذایی و بهداشت دام نظارت و برای پیشگیری از بیماریهای زئونوز (بیماری مشترک انسان و حیوانات) فعالیت کنند و کارشان تعطیل بردار نیست، نیز از گروههای در معرض خطر ابتلای بالای کرونا هستند.
او افزود: چنانچه به علت نگرانی از ابتلا به بیماری، عملیات بهداشتی ضروری که از سوی آنها انجام میشود، متوقف شود و یا به خوبی انجام نشود، میتواند عواقب بهداشت عمومی خطرناکی همزمان با بحران کرونا در پی داشته باشد.
رشیدی بیان کرد: گروههای عملیاتی و نظارت بهداشتی دامپزشکی از مهم ترین گروههایی هستند که امکان مواجهه آنان با ویروس کرونا و ابتلا به بیماری و همچنین انتقال و انتشار آن به دیگران بالا است و به نظر میرسد، اولویت بالایی برای واکسیناسیون داشته باشند.
او تصریح کرد: مخاطرات ناشی از احتمال انتقال بین گونهای و جهشها و اپیدمیهای جدید نیز، ضرورت ایجاد ایمنی در کارکنان دامپزشکی را که به طور دائم با انواع دام در تماس هستند، را خاطرنشان میسازد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان افزود: در برخی استانها این اولویت رعایت شده و واکسیناسیون کرونا تیم های عملیاتی دامپزشکی انجام شده یا در حال انجام است؛ ولی متاسفانه تاکنون در استان کرمان با وجود پیگیریهای متعدد به این امر عنایت نشده است.
او با اشاره به نقش بی بدیل دامپزشکان در سطح دنیا در ابداع و تولید واکسن کرونا تصریح کرد: بی مهری و کم لطفی به این قشر تاثیر گذار در بهداشت عمومی، حق ناسپاسی است.
انتهای پیام/ م