در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سمبوسه سیب و گردو  را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید 


مواد مورد نیاز
سیب ۴ عدد متوسط

شکر قهوه‌ای ۴۰ گرم

کره ۳۰ گرم

آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری

دارچین یک قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده یک‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری

نان لواش یا خمیر یوفکا به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:

پوست سیب‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه سیب، شکر قهوه‌ای، کره و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.

سپس دارچین، جوز هندی و گردو را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. همینکه این مخلوط خنک شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.

اکنون نان لواش را به اندازه ۵×۱۵ سانتیمتر برش دهید و روی هر نان یک قاشق از مخلوط سیب و گردو بگذارید و مانند سمبوسه به شکل بقچه‌های مثلثی شکل بپیچید.

حالا سمبوسه‌ها را در روغن داغ فراوان سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۲ خرداد ۱۴۰۰
خدای این چه چیز حال بهم زنیه سیب لای نون نون حذف کن یک چیز ازش دربیاد این ابتکارنیست خرابکاریه
Iran (Islamic Republic of)
کیوان
۱۳:۰۷ ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
میشه لطف کنید توهین نکنید نظر دادن با توهین کردمن کلی فرق داره