استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: از این پس اعتبارات استانی بر اساس سند آمایش و اشتغال استان توزیع خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه با بیان اینکه سند آمایش و سند اشتغال استان تهیه و به تصویب شورای برنامه ریزی رسیده است اظهار داشت: از این پس اعتبارات استانی بر اساس سند آمایش و اشتغال استان توزیع خواهد شد.

او با اشاره به اینکه اجرای پروژه‌های عمرانی بدون در نظر گرفتن مسائل فنی و آمایش سرزمینی نتایج مطلوبی در پی نخواهد داشت، افزود: اجرای هر طرحی بدون مطالعه باعث هدر رفت منابع خواهد شد و همچنین باعث توسعه غیرمتوزان در استان‌ها و کشور می‌شود.


بیشتر بخوانید


عباسی با بیان اینکه سند آمایش و سند اشتغال استان تهیه و به تصویب شورای برنامه‌ریزی رسیده است اضافه کرد: در این اسناد مزیت‌های نسبی استان لحاظ شده است، از این پس در توزیع اعتبارات استانی برای پروژه‌های عمرانی این اسناد بالادستی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: سند آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری یکی از محوری‌ترین اسناد در برنامه‌ریزی‌های آینده استان است، قطعا اجرای دقیق این سند به توسعه متوازن استان منجر می‌شود، اما هماهنگی اسناد استانی و منطقه‌ای نیازمند تدابیر خاص است، زیرا ممکن است اولویت‌های هر استان برای مسائل توسعه‌ای متفاوت باشد و نتوانند همگام با یکدیگر حرکت کنند.

عباسی با بیان اینکه بر اساس سند آمایش کشور و استان‌ها، باید اجرای پروژه‌های عمرانی بر اساس میزان آب قابل برنامه‌ریزی اعلام شده از سوی وزارت نیرو باشد، گفت: استان‌ها نمی‌توانند بیش‌تر از آب تخصیصی از سوی وزارت نیرو از منابع آبی برداشت کنند، این موضوع می‌تواند در آینده مشکلاتی را ایجاد کند.

او افزود: میزان تخصیص آب به استان‌ها در شورای عالی آب و وزارت نیرو مشخص می‌شود، اما احتمال تغییر میزان تخصیص وجود دارد، ممکن است آب تخصیص یافته به استان در جلسه بعدی شورای عالی آب افزایش داشته باشد.

عباسی در پایان تاکید کرد: باید در برنامه‌ریزی‌های آینده برای توسعه چهارمحال و بختیاری مزیت‌های مطرح شده در سند آمایش مورد توجه مسئولان قرار گیرد، سند آمایش موجب تسهیل توسعه چهارمحال و بختیاری خواهد شد.

 

در پایان جلسه ۱۱ طرح زیربنایی و زیرساختی در حوزه‌های مختلف به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رسید که از مهم‌ترین این طرح‌ها احداث دامپروری ۵ هزار راسی در سیرک هفشجان بود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار