به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، پزشکان و متخصصان میگویند، همه گیری کرونا باعث ایجاد اختلال غذایی در افراد شده است. جنیفر وایلدز، استادیار روانپزشکی دانشگاه پزشکی شیکاگو در این باره گفت: ما شاهد افزایش چشمگیر این اختلال هستیم. برخی از بیماران چهار تا پنج ماه در انتظار درمان و گاهی دارو هستند.
جیلیان لمپرت، متخصص تغذیه در این باره گفت تماسهای روزانه افرادی که به دنبال درمان هستند دو برابر شده است. پیش از شروع همهگیری در سال ۲۰۱۹ تعداد بیماران در روز ۶۰ بیمار بود اما پس از آن به ۱۳۰ نفر رسیده است. از علائم مهم این اختلال اضطراب و استرس است.
لمپرت گفت: برخی از بیماران هنگام مراجعه اعلام میکنند که پس از شروع این بیماری زندگیشان از کنترل خارج شده و به عنوان مکانیسم مقابله به پرخوری متوسل میشوند.
او گفت: ما در سراسر کشور شاهد افزایش مراجعات در بیماران از هر نژاد و سنی بودهایم. این شامل افراد LGBTQ است که بیشتر از سایر گروهها مستعد ابتلا به این اختلال هستند و دختران بیشتر از مردان تحت تاثیر قرار میگیرند.
پیتون کرست، یک جوان ۱۸ ساله از مینه سوتای آمریکا میگوید که او قبل از همه گیری دچار بیاشتهایی شده که از زمان شروع آن این اختلال دو بار عود کرده است.
اختلالات غذایی حداقل ۹ ٪ از مردم جهان را تحت تاثیر قرار میدهد. بر اساس اطلاعات ذکر شده توسط انجمن ملی آنورکسیا نرووسا و اختلالات وابسته، این اختلال زندگی تقریبا ۳۰ میلیون آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده و هر ساله باعث مرگ ۱۰ هزار آمریکایی میشود.
بیاشتهایی، یکی از شایعترین اختلالات غذایی است که معمولا منجر به عادات محدود غذایی و لاغری شدید میشود. این میتواند باعث کاهش فشار خون غیر طبیعی و آسیب به اعضای بدن شود.
تجزیه و تحلیل دادههای سوابق پزشکی الکترونیکی از حدود ۸۰ بیمارستان آمریکا نشان داد که از ۳۰ مارس این اختلال در مقایسه با دادههای دو سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است. بیماری همه گیر کووید-۱۹ جامعه و به ویژه نوجوانان را با چالشهای روانی بسیار مهمی روبهرو کرده است.
دکتر دیو لیتل محقق این مطالعه گفت: این یک رویداد بزرگ است که زندگی بسیاری از مردم را از بسیاری جهات مختل کرده است و ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد که تمام تاثیرات واقعی آن را ببینیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/