به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، غلامحسین حکمتیان اصل مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تقویت حمله آفت ها به درختان که پیش از این بخش وسیعی از جنگل های استان را تحت تاثیر قرار داده بودند از مهمترین آثار خشکسالی بر عرصه های طبیعی است.
حکمتیان اصل افزود: خشک شدن تنه درختان از دیگر پیامدهای خشکسالی در جنگل های کهگیلویه و بویراحمد است که باعث طولانی شدن زمان آتش سوزی ها در جنگل های استان شده است.
به گفته کارشناسان منابع طبیعی، ۴۰ هزار هکتار از مراتع کهگیلویه و بویراحمد تبدیل به بیابان و بیش از ۲ برابر این میزان در معرض بیابان شدن است.
همچنین ۱۰۰ هزار هکتار از جنگل های استان در سال های گذشته به دلیل خشکسالی دچار خشکیدگی شده است.
او عنوان کرد: از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون ۵۵ هزار هکتار از جنگل ها و مراتع استان با استفاده از جنگل کاری با بذر،جنگل کاری با نهال،مرتع کاری و ذخیره نزولات آسمانی همراه با بذرکاری احیا شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید همچنین ۸۲۰ هزار متر مکعب سازه آبخیزداری در استان انجام شده است که این حجم از سازه های آبخیزداری با هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در ۹۷ نقطه کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است.
جنگل های کهگیلویه و بویراحمد که جزئی از منطقه زاگرس محسوب می شود، ۸۰۰ هزار هکتار جنگل مساحت دارد.
گونه بلوط ۸۰ درصد از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد را تشکیل می دهد که کارشناسان تعداد درختان بلوط استان را ۷۳میلیون اصله برآورد کرده اند.
انتهای پيام/س