به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روزی است که بیژن زنگنه وزیر نفت طی نامهای از حسن روحانی، رئیس جمهور درخواست کرد که موضوع رفع محدودیتهای پرداخت حقوق به کارکنان و بازنشستگان برای تصمیمگیری در نشست سران سه قوه مطرح شود که پیرو آن رئیس جمهور نیز با طرح فوری این درخواست در این نشست موافقت کرد، بنابراین موضوع در نشست سران سه قوه مطرح و درباره آن تصمیمگیری خواهد شد.
با وجود این درخواست وزیر نفت برای طرح مشکل نیروی انسانی صنعت نفت در جلسه سران قوا، تعداد زیادی از کارکنان و بازنشستگان صنعت نفت کشور با انتخاب صد و سیزدهمین سالروز به نفت رسیدن نخستین چاه نفت خاورمیانه، دست به اعتراضات گستردهای پیرامون مشکلات ایجاد شده توسط وزارت نفت برای نیروی انسانی این صنعت در نقاط مختلف کشور زدند.
این نیروهای معترض، در ارتباط با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فهرستی از مشکلات خود را ارسال کردند. بر اساس این فهرست، اجرای عادلانه افزایشهای عمومی دستمزد سال ۱۴۰۰ برای تمام نیروهای صنعت نفت در صدر درخواستهای آنان قرار دارد.
گفتنی است؛ هرچند کارکنان صنعت نفت با توجه به ماهیت کارشان نسبت به کارکنان اغلب دستگاههای اجرایی دیگر حقوق بیشتری دریافت میکنند اما بخشنامه اضافات حقوق ابلاغی از سوی وزیر نفت که سبب بروز این اعتراضات شده، به نحوی است که افزایش حقوق کارکنان و کارگران عملیاتی در پالایشگاهها و سکوهای نفتی و گازی با شرایط سخت و خطرناک کاری، از کارمندان اداری و ستادی مستقر در ساختمان وزارت نفت در تهران کمتر است! بنابراین، موضوعی که سبب وقوع این اعتراضات شده، تبعیضی است که در این زمینه صورت میگیرد.
لازم به بیان است؛ متاسفانه پیگیری خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از ناصر مولایی مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در این زمینه بدون پاسخ ماند اما او در گفت و گو با یکی از رسانههای وابسته به وزارت نفت در مورد این مشکل این طور توضیح داد: اضافات عمومی سال ۱۴۰۰ کارکنان دولت مصوبه مجلس شورای اسلامی در قالب قانون بودجه بوده که دولت آن را ابلاغ کرده و وزارت نفت هم به عنوان یکی از دستگاههای دولتی ملزم به ابلاغ بدون کم و کاست آن بوده است.
او تصریح کرد: یکی از مشکلات اضافات عمومی امسال که به تصویب مجلس رسیده حذف سقف شمال و جنوب کارکنان صنعت نفت بوده که از عدالت اجتماعی برخوردار نیست. با حذف سقف، عملا تفاوتی بین همکارانی که در جنوب، مناطق گرمسیر و بد آب و هوا و محروم خدمت میکنند با همکارانی که در تهران و مناطق خوش آب و هواتر هستند، وجود ندارد. بر اساس محاسبات انجام شده، سقف ناخالص حقوق و مزایا متناسب با اضافات عمومی ۱۴۰۰، حدود ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران گفت: نکته اول آن است که حقوق هیچ کارمندی با این مصوبه امسال کاهش نمییابد و متناسب با تفاوت تطبیق کاهش حقوقهای امسال در مقایسه با پارسال کاملا جبران خواهد شد، اما حقوق و مزایای بسیاری از کارکنان به سقف میخورد و عملا افزایش حقوقی مشمول اکثر همکاران نخواهد شد!
مولایی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش ۲۵ درصدی حقوقها مشمول کارکنان پیمانی شده و پایه حقوق آنها هم ۲۵ درصد افزایش مییابد، تاکید کرد: مطابق با بند یک بخشنامه اضافات ۱۴۰۰ باید افزایش ۲۵ درصدی اعمال شود، اما اگر میزان افزایش حقوق بیش از ۲.۵ میلیون تومان باشد مابقی آن کسر میشود.
او همچنین با اشاره به برگزاری چندین نشست مشترک بین معاون، مدیران کل منابع انسانی وزارت نفت و شرکتهای تابعه، گفت: پیشنهادهایی مبنی بر دست کاری برخی فوقالعادهها و یا انجام اقداماتی با هدف بیاثر کردن دستورالعمل ابلاغی اضافات عمومی سال ۱۴۰۰ دولت مطرح شده است.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اینکه توسل به راهکارهایی برای دور زدن قانون در بلندمدت پاسخگو نبوده و قطعا با واکنش دستگاههای نظارتی روبرو میشود، تصریح کرد: سناریوهای عملیاتی و کاملا قانونی با استفاده از ظرفیتهای قانون بودجه و مصوبات ابلاغی استخراج شده که هم اکنون این پیشنهادهای اجرایی به اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت برای تدوین دستورالعمل اجرایی ارسال شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اصلاح قانون امکانپذیر نیست، اما میتوان با استفاده از ظرفیتهای قانونی راهکارهای قانونی برای بهینهسازی الزامات دستورالعمل قانون بودجه و اضافات عمومی امسال تدوین کرد که مورد اشکال دستگاههای نظارتی هم قرار نگیرد، بیان کرد: امیدواریم با اجرایی شدن این سناریوهای کاملا قانونی شرایط بهینهسازی حقوق و دستمزد به ویژه همکاران شاغل در مناطق جنوب کشور فراهم شود.
به گفته مولایی، صنعت نفت دشمن کم ندارد و رسانهای کردن حتی راهکارهای کاملا قانونی میتواند به بدنه متخصص و کارآمد سرمایههای انسانی صنعت نفت آسیب جدی وارد کند. جالب است که این مقام مسئول رسانهای کردن فعالیتها را آسیب زا عنوان میکند، اما اگر از سوی رسانههای وابسته به وزارت نفت باشد دیگر آسیبی نخواهد داشت!
در حالی مسئولان وزارت نفت دلیل چنین تبعیضی را مصوبه مجلس شورای اسلامی در قالب قانون بودجه معرفی میکنند و اعلام کرده اند در تلاش هستند تا این قانون را دور بزنند که در حقیقت دور زدن قانون مطرح نیست بلکه عمل نکردن به وظیفه قانونی و ترک فعل است که سبب شده این مشکلات به وجود بیاید. مسئولان و مدیران وزارت نفت میتوانستند با استفاده از قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت مصوب سال ۱۳۹۱ این مشکل را حل کنند.
بر اساس ماده ۱۰ این قانون، نظامهای اداری و استخدامی و پرداخت حقوق و مزایای آن دسته از کارکنان شرکتهای تابعه وزارت نفت که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغل هستند با رویکرد تقویت رقابت پذیری و سرعت بخشیدن به بهره برداری از میادین مشترک و حفظ نیروی انسانی متخصص تابع آیین نامه خاصی است که بدون الزام به رعایت قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه، با پیشنهاد وزارت نفت و تأیید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تهیه میشود.
قابل توجه است که قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت در سال ۱۳۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، اما آیین نامهای که باید ظرف شش ماه تهیه میشد، پس از مدتها تاخیر، در آذرماه سال ۱۳۹۳ به تصویب رسید. آیین نامه نظامهای اداری و استخدامی و حقوق و مزایای کارکنان صنعت نفت، باید دو قید مهم «آن دسته از کارکنان شرکتهای تابعه وزارت نفت که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغل هستند» و «با رویکرد تقویت رقابت پذیری و سرعت بخشیدن به بهره برداری از میادین مشترک و حفظ نیروی انسانی» را در نظر میگرفت، اما این آیین نامه تمام کارکنان صنعت نفت را شامل میشود و هیچ اثری از قید دوم نیز در آن دیده نمیشود.
بنابراین، اگر مسئولان وزارت نفت از ابتدا در تدوین آیین نامه مذکور، به قانون عمل میکردند، اکنون مجبور به این نبودند که برای دور زدن قانون بودجه ۱۴۰۰ تلاش کنند و نگران حساسیت نهادهای نظارتی شوند!
علاوه بر تبعیض در افزایش حقوق که متاسفانه برای کارکنان مناطق عملیاتی و خطرناک جنوب کشور تقریبا هیچ است، نیروی انسانی صنعت نفت این روزها دغدغههای دیگری هم دارد. رسیدگی به وضعیت نا به سامان صندوق بازنشستگی، رفاه و پس انداز صنعت نفت، یکی دیگر از مهمترین درخواستهای آنان است چرا که تصویب اساسنامه جدید این صندوق را تحمیلی و غیرقانونی میدانند.
اساسنامه این صندوق با توجه به ماده ۱۴ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت باید به تصویب مراجع ذی صلاح میرسید که وزارت نفت باید برای فهمیدن این که مرجع ذی صلاح کیست از مجلس شورای اسلامی، استفساریه دریافت میکرد، اما بدون انجام این کار، اساسنامه را بار اول به تصویب هیئت امنای صندوق رساند که به تشخیص هیئت عمومی دیوان عدالت اداری خلاف قانون بوده و باطل شد. سپس اساسنامه دوم و اصلاح شده با پیشنهاد وزرات نفت به تصویب هیئت دولت رسید که این کار باز هم بدون دریافت استفساریه از مجلس صورت گرفته و به همین دلیل بررسی مشکلات اساسنامه جدید نیز در دیوان عدالت اداری در جریان است.
همچنین به کارگیری کارمندان غیررسمی به عنوان منشی در دفاتر مسؤلان رده بالای وزارت نفت، حذف حدود پنج هزار سمت سازمانی در آستانه اجرای قوانین مربوط به ایثارگران، وجود تخلفات گسترده در زمینه تعدیل مدرک تحصیلی کارکنان، عدم پرداخت حق فعالیت در مناطق مرزی، حذف مزایای رفاهی کارکنان و بازنشستگان، کاربردی نبودن آموزش جهت توانمند کردن کارکنان و وجود مشکلات متعدد در جذب فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت و نخبگان در مجموعه وزارت نیز از دیگر دلایل نارضایتی نیروی انسانی صنعت نفت است.
یکی از کارکنان صنعت نفت در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در سال ۹۳ نظام حقوق و دستمزد کارکنان مناطق عملیاتی صنعت نفت تحت عنوان ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت از کارکنان خدمات کشوری جدا شد، اما متاسفانه در عمل اینطور با آنها رفتار نمیشود.
او افزود: اگر بحث افزایش حقوق کارکنان دولت مطرح شود، نیروی انسانی وزارت نفت را در نظر نمیگیرند، ولی اگر بحث افزایش دریافت کسورات برای صندوقهای بازنشستگی باشد، مانند نیروهای خدمات کشوری با آنها برخورد میشود.
این نیروی صنعت نفت ادامه داد: بر اساس ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، از آن جا که فعالیت در مناطق عملیاتی صنعت نفت یعنی در محل انجام عملیاتهایی مانند حفاری در میدانهای نفتی و گازی یا فعالیت در پالایشگاه ها، شغل بسیار خطرناکی هم از نظر امنیتی و هم از نظر آسیب رسیدن به سلامتی نیروی انسانی است، این اختیار به وزیر نفت داده شده که برای این دسته از کارکنان، مزایای ویژهای را در نظر بگیرد.
او گفت: برخی از شاخصهایی که بر مبنای آنها به نیروهای صنعت نفت حقوق پرداخت میشود به این دلیل تعریف شده که باید دوری از خانواده و سختی کار بالایی را تحمل کنند. یعنی وزیر نفت میتواند علاوه بر افزایش حقوق رسمی که برای تمام کارکنان دولت تصویب میشود، مبلغ اضافهای را برای این کارکنان در نظر بگیرد.
بیشتر بخوانید
این نیروی صنعت نفت اظهار کرد: متاسفانه امسال برای این افزایش حقوق یک سقف پرداخت در نظر گرفتند؛ یعنی با وجود این که قرار شد ۲۵ درصد به حقوق نیروها اضافه شود، اما اعلام کردند اگر این ۲۵ درصد برای هر کدام از نیروها، بیشتر از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شود، مابقی آن را پرداخت نمیکنیم در صورتی که افزایش ۲۵ درصدی حق نیروی انسانی است. با این شرایط، کارکنان اداری و ستادی مستقر در تهران علاوه بر دریافت حقوقهای ۲۰ میلیون و ۳۰ میلیونی، شامل افزایش حقوق هم میشوند، اما کارکنان مناطق عملیاتی، افزایشی نخواهند داشت.
او اضافه کرد: در مورد سن بازنشستگی نیز این رفتار دوگانه وجود دارد؛ نیرویی که قبل از خصوصی سازی شرکت ها، قرارداد مستقیم با وزارت نفت داشته، پس از خصوصی سازی محل کارش دیگر مشمول قوانین وزارت نفت نمیشود، اما هر ماه به جای این که کسورات حقوقش مانند سایر نیروهای شرکتی به صندوق تامین اجتماعی واریز شود، به صندوق بازنشستگی نفت میرود و وقتی میخواهد بازنشسته شود، میگویند نیروی وزارت نفت است و به همین دلیل باید طبق قانون وزارت نفت تا ۶۰ سالگی صبر کند؛ حتی اگر بیش از ۳۰ سال خدمت کرده باشد!
این نیروی انسانی صنعت نفت در ادامه گفت: این مشکل نتیجه تصمیم مشترک مجلس و وزارت نفت است که به قانون توجهی نکرده اند و برای افزایش حقوق نیروی انسانی صنعت نفت، سقف پرداختی در نظر گرفته اند. اگر قرار بود مانند نیرویهای خدمات کشوری با نیروهای صنعت نفت برخورد شود، چرا از ابتدا در قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، آنها را جدا کردند و اکنون که جدا کرده اند، چرا مطابق با قانون با آنها برخورد نمیشود؟
او بیان کرد: این قانون بهانهای برای مدیران وزارت نفت به ویژه شخص وزیر شده که هر طور تمایل داشتند با نیروی انسانی رفتار کنند. متاسفانه مفهوم اختیار را در این قانون اشتباه متوجه شده اند، زیرا اختیار برای این بود که بتوانند خدمت بیشتری را هم به کشور و هم به بدنه صنعت نفت ارائه کنند نه این که اختیار داشته باشند بر خلاف قوانین بالادستی کشور اقدامی را انجام دهند!
این نیروی انسانی صنعت نفت در پایان گفت: جالب است آقای وزیر در مورد این اعتراضات نیروی انسانی برای مجلس و رئیس جمهور نامه زده و با درخواست کمک از آنها سعی کرده که خود را تبرئه کند، در حالی که یکی از بزرگترین دلایل مشکلات پیش آمده برای نیروی انسانی صنعت نفت، نوع نگاهی است که وزیر به مقوله نیروی انسانی دارد.
بیشتر بخوانید
لازم به یاد آوری است؛ بیژن زنگنه علاوه بر تجربه مدیریتی در سطوح بالا در دوره قبل از وزارت، از سال ۱۳۶۲ تاکنون به جز دوره هشت ساله دولتهای نهم و دهم، همواره وزیر بوده؛ ابتدا در وزارت جهاد سازندگی، سپس وزارت نیرو که ۱۶ سال از عمر وزیر بودن خود را یعنی در بازه زمانی ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ در وزارت نفت سپری کرده است.
بنابراین، او نسبت به هر فرد دیگری نسبت به مسئله نیروی انسانی در صنعت نفت اشراف و آگاهی دارد، اما این که چرا در تمام این سال ها، تلاشی برای باز شدن گرههای مشکلات آنها نکرده و برعکس، به اذعان اکثر کارکنان فعلی و بازنشستگان صنعت نفت، این گرهها را کورتر کرده، جای سوال دارد.
اکنون نیز بزرگترین گلایه نیروی انسانی شاغل و بازنشسته صنعت نفت، عمل نشدن به قوانین موجود در این زمینه از جمله قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت است. مهمتر این که پس از تصویب این قانون، وزارت نفت هیچ اقدامی برای دریافت استفساریه (تفسیر) این قانون از مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان نکرده تا دقیقا مشخص شود که این وزارتخانه تا چه حد میتواند آزادانه فعالیت کند. متاسفانه پیگیری های خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان نیز برای دریافت پاسخی در زمینه اعتراضات نیروی انسانی صنعت نفت از معاونت سرمایه انسانی وزارت نفت یا مدیریت منابع انسانی شرکت ملی نفت، بی نتیجه بود.
انتهای پیام/
بنده مهندس نفتم با فوق لیسانس و 10 سال سابقه دریافتی بنده 5.5 میباشد
تخریب صنعت نفت یعنی لطمه به ثروت ملی یعنی بی پولی دولت،یعنی عدم توانایی دولت در افزایش حقوق مطابق باتورم برای کارمندان همه ارگانهای دولتی،یعنی اعمال مالیاتهای سنگین برای همه مشاغل،این هشداری است برای همه ارگانهای دولتی به خصوص معلمان عزیز که اگر مطالبه ای دارند پرسنل نفت را تخریب نکنند برای ایجاد پلکان ترقی خود چون با اینکار خودشان نیز تحت تاثیر قرار میگیرند.صنعتی که تغذیه کننده بودجه اکثر ارگانهای دولتی هست راتخریب نکنید.اگر تولید نفت وگاز وبنزین کاهش یابد اولین کسی که آسیب میبیند خودتان هستید
درود بر آیت ا... رئیسی و دکتر جلیلی
بودن .انگیزه ای برای کار ندارد
وزارتخانه یک جوان دلسوز نخبه .پر انرژی .انگیزه ِایده
میخواهد که خودش را از این مردم حس کند و
گوش شنوا داشته باشد وهی مشکلات را انکار نکند
لااقل از توانایی یا عدم توانایی شرکت نفت .کارمندان را در جریان قرار دهد
تا کارمندان با واقعیت شرکت نفت اشنا شوند
شفاف سازی و وجدان کاری داشتن و دلسوز بودن وزیر
چاره کار است
حداقل های سنوات و پاداش و حداقلهای بسیاری از خدمات و ندادن حتی یک وام کوچک و یا خریدی اقساطی برای هر کارگر نفت و...
ولی دیگر هیچ انگیزه ای برای ادامه کار و حس خدمت و نگهداری تجهیزات میلیارد دلاری دیگر نیست.چرا که جوانی خود را در این صنعت به هدر دادیم.
و همچنین ضربه زدن به مهندسان و کارگران و تلاشگران این سرزمین و سوزاندن استعدادها و نخبگان و دانشجویان همانند سوزاندن نفت و گازها در بیابانها و کوهها و دشتهاست.
تازه اول بروز مشکلات اساسی و ریشه ای است که خودش نشان میدهد
کارخانجات و توان ایرانی میتواند تمام احتیاجات نفت را برآورده سازند اما مدیران و وزیران نفتی غربگرا و مدیران ناکارآمد ستونها و پیهای توان داخلی را نابود کردند و تیشه به ریشه استعدادها و توان داخلی زدند.
این تحریم، خود تحریمی و کار دشمنان و نادانان داخلی است و همه وزیران و مدیران قبلی و فعلی نفت در این کم کاری دخیل بوده و هستند این تحریم بیشتر داخلی است و نه آمریکا و نه غرب هیچکدام توان اینقدر ضربه زدن را نداشتند.
صنعتی که چشمش دنبال قطعات و وسایل بیگانه است و هیچ نگاهی بعنوان داخلی نداشت باید فکر این روزهایی را از قبل میکرد.
چشم و گوش و زبان ملت باشند
باید صدای بی صداها که صدایشون را کسی نمیشنود ...باشند
نه مرده شور که
کاری به بهشت رفتن و جهنم رفتن مرده ندارند
باید انقدر پیگیری کنند تا بنتجه برسند
نه فقط گزارش مشکل دهند و بعد هم ولش کنند
با معذرت خواهی از تون
کارتون را خوب انجام نداده اید که
انقدر اختلاس .احتکار .دزدی ووووو در وطن داریم
من روزنامه نگاران را جزی از این مشکل اختلاس وووو میبینم
حالا خود دانید با وجدان تون
قضاوت با خودتون ....باید هر روز وظیفه تون را بعنوان
یک روزنامه نگار مرور کنید
تا شاید اینشالله گشایشی پیش اید
وزارتخانه نرود و صمیمانه باهاشون جلسه رو در رو داشته باشد و به مشکلات شون گوش بده و
رو راست از مشکلات خود وزارتخانه انها را در جریان بگذارد
و شفاف سازی کند تا
همه در جریان کار کشور قرار گیرند
در مورد کارگران تامین اجتماعی وضع بسیار وخیم و اسف بار است.
گویا اینجا هند است و ما کارگران هم هندی!!!!!!
تفاوت مزایا و امکانات و حقوق از زمین تا آسمان است!!!!!!!!!
واقعا چرا؟؟؟؟؟
از یک طرف کارگران در برزخ نفتی و کارگریند یعنی بین دو وزارتخانه گیر کردند !!!! با تلاش و استرس نفتی ولی حق و حقوق کارگری !!!
و اینکه وزارت نفت هیچکدام از قوانین وزارت کار را در مورد کارگرانش اجرا نمیکند.
و هیچکدام از شرایط بدی آب و هوا و گرما و گرد و خاک و مواد شیمیایی و بیماریهای سرطان و حتی سلامت و حوادث کارگران را تقبل و در بیمارستان نفت پذیرش نمیکنند!!!!!!؟؟؟؟
کوچکترین وامی به کارگران تعلق نمیگیرد!!!!؟؟؟
کوچکترین سفر و خدمتی به خانواده کارگران تامین اجتماعی تعلق نمیگیرد حتی اگر مدرک دکترا داشته باشند!!!!!!؟؟؟؟
بیشترین خدمت را نفت به مدیرت نالایق و ریس و روسا و دفترهای رسمی میدهد و بقیه نیروها برای نفت برده اند متاسفانه!!!!!!!
Yjcاگر مردم و کشورت را دوست داری این درد هزاران نفر از کارگران زحمتکش کشورت را که تنها به عشق این آب و خاک کار میکنند پخش کن.
متاسفانه عمر وجوانی خود وخانواده خودرا در بدترین شرایط آب وهوایی باکلی ریسک کاری تباه کردیم. نه خدمات درمانی درست وحسابی نه امکان تفریح درستی. برای یک ویزیت پزشک باید صدها کیلومتر رو طی کنیم چون محل کار در مناطق گرمسیر ودورافتاده پزشک درست وحسابی نمیاد.مرخصی که درنظر گرفته شده برای مناطق گرمسیر یعنی ۳۰ روز درسال فقط صرف رفتن به دکتر و دیدن اقوام میشه و هیچ مرخصی برای تفریح و گردش نمیمونه.همه این مشکلات رو داریم ولی خم به ابرو نمیاریم چون مدافعان تولید هستیم همینکه هموطنانمان دررفاه و آسایش مشکل کمبود گازوبنزین ندارند به خودمیبالیم ولی این انصاف نیست که به همه ارگانها ۲۵ درصد اضافه بشه وحتی بیشتر ولی به پرسنل عملیات نه تنها ۲۵ درصد اضافه نشده بلکه برای تعدادی ازهمکاران کسر حقوق هم وجود داشته. امیدوارم مسئولین رسیدگی کنند چون بی انگیزگی درکارکنان موج میزنه و به تولید لطمه وارد میکنه. آمار مهاجرت پرسنل متخصص به کشورهای دیگر درحال افزایش هست.و این یعنی لطمه به تولیدوثروت ملی
یعنی شرکت نفت شده پول مفت برای عده ای مدیر نالایق و تلاش بسیار وفقر هم برای عده ای!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت نفت با این سیستم و مدیریت شرکت ناکارآمدی است.
اقای زنگنه که اصلا براش مهم نیست خواهشا یکی به وضع زندگی کارمندان قرارداد موقتی که با آزمون استخدام پالایشگاه نفت بندرعباس برسه.
با این وضع تورم توی شهر بندرعباس و اجاره خونه و گرانی و محرومیت و گرما و شرجی و دوری از همه جا و هزار مشکلات دیگه رسیدگی به ما واقعا تاسف برانگیزه.
برای اقای زنگنه خیلی باید زشت باشه که کارمند این پالایشگاه تو خوابگاه عمومی سطح شهر زندگی کنه درحالی که کلی واحد مسکونی خالی توی شهرک مروارید وجود داره.یا اینکه خیلی ها با مشکل مسکن مواجه هستند.واقعا مسکن معزل بزرگی هست واسمون.و مسئولینمون اصلا به فکر ما نیستند.مسکن خالی دارند ولی بهمون نمیدن.
یکی به داد ماها برسه
می گفت حقوق کارشناسان با ۱۵ سال سابقه ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومانه!!!!!!.
اگه این موضوع درست باشه، چند سوال پیش میاد
علیرغم بیکاری خیلی درس خوانده هه، چرا باید اصرار به برگشت به کار ایشون داشته باشند
چرا شرکت نفت تافته جدا بافته است و در شرایطی که خیلی بیکارند یا حقوقهای اندک می گیرند، در انحا حقوقهای نجومی برقراره؟ مگر کارمندان و مدیران شرکت نفت چه کار می کنند؟ چه کسی نطارت می کند؟
مشکل بیکاری جوانان .کهن سالان سر کارند و
جوانان خونه نشین
عجب وزیر. کاردانی داریم
پدربزرگ من کارگر پالایشگاه نفت بود .