به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرزاد لطفی در جمع روسای شبکههای بهداشت و درمان استان با اشاره به پیشرو بودن دانشگاه در انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹، تسریع در این امر را اولویت اصلی روسای شبکههای بهداشت و درمان استان و مراکز بهداشت شیراز دانست و بر به کارگیری تمامی توانمندیهای موجود و ایجاد زیرساختهای موردنیاز در این زمینه تاکید کرد.
او با قدردانی از مسئولان سلامت استان به پاس تلاش در پیشبرد اهداف دانشگاه به ویژه در بحران کروناویروس، اظهار کرد: مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته و ورودی بیماران جدید بیمارستانها رو به کاهش است و در حال حاضر باید دغدغه همه مسئولان و مدیران سلامت استان، انجام واکسیناسیون سریع به گروههای هدف باشد.
لطفی با اعلام صدرنشینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در انجام سریع واکسیناسیون از زمان تحویل تا تزریق در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، تلاش همه جانبه برای تداوم این موفقیت را مورد تاکید قرار داد.
رییس دانشگاه افزود: واکسن بیماری کووید۱۹ به سختی از سوی دولت تهیه میشود و با توجه به اعتماد مردم به وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی، لازم است مسئولان سلامت تلاش مضاعفی در انجام سریع واکسیناسیون همراه با زمان بندی دقیق داشته باشند.
او با اعلام اینکه فارس در رعایت اصول بهداشتی در برابر کروناویروس از استانهای برتر کشور به شمار میرود، این را نشانگر همکاری موفق بین بخشی و مشارکت مردم استان دانست و افزود: لازم است برای تقویت در انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹، از همکاری بیشتر فرمانداران استفاده کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: مجموعه دانشگاه با جدیت در حال انجام واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ است و برای افزایش سرعت این امر نیز مراکز انجام واکسیناسیون را افزایش داده است.
لطفی همچنین با تقدیر از تلاش همکاران آزمایشگاههای تشخیصی کروناویروس، اعلام کرد: بر اساس آمارهای موجود، از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون در فارس، به طور میانگین از هر پنج هم استانی، از یک نفر تست تشخیصی این بیماری گرفته شده است.
او در این نشست ضمن بررسی آمار نمونههای آزمایش کرونا طی روز گذشته در فارس؛ به ارزیابی آمار مبتلایان، موارد مرگ و میر، افراد بستری و بهبودیافته، روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی و عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس پرداخت.
او همچنین در این نشست روند انجام تستهای pcr و سریع در مراکز ۱۶ ساعته و اقدامات کارگروههای مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را بررسی کرد.
انتهای پیام/