به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید حسین حسینی مدیر امور منابع آب شاهرود گفت: بیشترین چاه های آب آشامیدنی در صحرای جلالی واقع در دشت بسطام واقع شده است.
او با بیان اینکه نیازهای کوتاه مدت باید مطابق با واقعیت های بوم شناختی، و اقلیم شناسی سرزمین اتخاذ شود، تصریح کرد: افت ۱۰۰ متری منابع آبی نیازمند توجه بیشتر به مدیریت مصرف منابع آبی در این شهرستان است.
حسینی از فرونشست زمین، ایجاد فرو چاله و شکاف در منطقه کلاته خان شاهرود برای اولین بار در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: وقوع این امر ناشی از افت سطح آب های زیرزمینی است و در طولانی مدت می تواند سبب وارد شدن خسارت به زیرساخت هایی از جمله راه ها شود.
مدیر امور منابع آب شهرستان شاهرود با بیان اینکه برنامه ها و طراحی چیدمان توسعه باید مبتنی بر ویژگی های بوم شناسی و واقعیت های اقلیم شناسی هر منطقه باشد، ابراز داشت: اتکا به دانش مهندسی و سازه ای داخلی، بی توجه به قوانین حاکم بر طبیعت و دستور دادن به طبیعت به جای تبعیت از آن، باعث پیامدهایی اینچنینی می شود.
حسینی بر لزوم توجه به طرح های تعادل بخشی و نیز رعایت حریم و بستر رودخانه ها تاکید کرد و گفت: رعایت الگوهای مصرف آب، ضرورت مدیریت مصرف و استفاده از منابع آبی با توجه به پروانه های بهره برداری باید در دستور کار قرار گیرد.
به گفته او ، پرهیز از برداشت های بی رویه از منابع زیرزمینی موجب دستیابی به توسعه پایدار خواهد شد.
انتهای پیام / گ