غلامی گفت: تنوع فرهنگی و قومیتی در کشور هرگز باعث اختلاف نشده و اتحاد و همدلی در میان اقوام مختلف ایران حاکم است.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین  افتتاح اولین باغ فرهنگ کشور که به همت کمیسیون ملی یونسکو در ایران و با همکاری شهرداری کرج و با حضور حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سرور بختی، رئیس موسسه فرهنگی اکو، ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، سفرای تاجیکستان و افغانستان، شهردار کرج و جمعی از مسئولان محلی در پارک ایران کوچک کرج برگزار شد.

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم با بیان اینکه کشورعزیزمان گسترده و محل حضور فرهنگ و دانش عمیق و ریشه‌دار است و یکایک مردم ما گنجینه دانش و فرهنگ هستند که در جغرافیای گسترده زینت‌بخش این سرزمین می‌باشند، اظهار کرد: تنوع اقوام و فرهنگ‌ها نعمتی خدادادی است وانسان با این سرمایه‌ها زندگی و رشد می‌کند و به بالندگی می‌رسد.

او افزود: خداوند در قرآن می‌فرماید ارزش شما به نیکویی و تقوای شماست لذا هیچ قومی و هیچ نسلی و جمعیتی به دیگری ارجحیت ندارد مگر در اخلاق و فرهنگ و دوستی و مهرورزی و نیکویی و همه مردم ایران می‌دانند که تنها محبت، تقوا، سلامت نفس و ارزش‌های والای انسانی است که فرد یا گروهی را از دیگران برتر می‌کند.

وزیر علوم با اشاره به افتتاح باغ فرهنگ در پارک ایران کوچک کرج گفت: شهر کرج به واسطه ویژگی قومیتی و فرهنگی متنوعی که دارد بهترین گزینه برای ایجاد نخستین باغ فرهنگ ایرانی در کشور بود.

غلامی با بیان اینکه مسئولان تلاش دارند تا ظرفیت‌های فرهنگی استان‌های مختلف را که در حقیقت خمیرمایه شادکامی و زیست مردم است، شناسایی و به فعلیت برسانند، افزود: وجود اقوام و گویش‌های مختلف ثروتی است که بایدوجود این ثروت را به فرزندانمان گوشزد کنیم، زیرا نمی‌توان از جایی آن‌را به‌دست آورد. وزیر علوم با بیان اینکه امیدوارم همه ما این پیش‌گامی را در فراهم کردن خوبی‌ها به مدد فرهنگ داشته باشیم، اظهار داشت: شهر کرج یک باغ الوان از قومیت‌های ایران اسلامی است. به شهردار کرج تبریک می‌گویم. همچنین همکاران ما در کمیسیون ملی یونسکو تلاش کردند ظرفیت‌های فرهنگی شهر‌های مختلف را به‌روز برسانند. خمیرمایه زیست و زندگی و شادکامی و آینده و امید در توجه به ریشه‌هاست که بالندگی‌ها را تقویت می‌کند.

غلامی در پایان سخنان خود گفت: اگر می‌خواهیم کشوری استوار و نمونه در جوامع فرهنگی داشته باشیم باید فرزندان مان را با این فرهنگ آشنا کنیم. اگر فرزندان ما ریشه محکم فرهنگی خود را به خوبی بشناسند، بی‌تردید پاسداران خوبی برای فرهنگ خواهند بودو ایران اسلامی در میان سایر جوامع فرهنگی استوار و پابرجا خواهد ماند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.