به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم پورحسینی مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون با بیان اینکه برداشت پیاز در سطح ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان کازرون آغاز شده است، اظهار کرد: برداشت پیاز در این شهرستان از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اواسط تیر ماه ادامه خواهد داشت.
او، متوسط برداشت پیاز در هر هکتار در شهرستان کازرون را ۴۰ تن بیان کرد و افزود: پیش بینی میشود تا پایان زمان برداشت بیش از ۱۰ هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه عمده پیاز کشت شده در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است تصریح کرد: شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان کازرون، استفاده از بذر مناسب، آبیاری اصولی و رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید خوب پیاز است.
مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد:: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازار پسندی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نی ریز از آغاز برداشت جو از ۷۰۳ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد.
علیرضا بصیری گفت: برداشت جو این شهرستان ازسوم خرداد ماه آغاز شده است و تا هفته اول تیرماه ادامه دارد.
او با بیان اینکه متوسط برداشت جو در هر هکتار حدود سه و نیم تن در هکتار است افزود: پیشبینی میشود بیش از ۲۴۳۶ تن محصول جو در این شهرستان برداشت شود.
به گفته بصیری؛ قیمت خرید تضمینی جو در سال زراعی جاری ۲۳ هزار ۷۹۸ ریال اعلام شده است.
شهرستان نی ریز در فاصله ۲۱۶ کیلومتری شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/