به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، عباس مؤیدی مدیر جهاد کشاورزی میناب گفت: برداشت رطب آلمهتری از ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت نخیلات در شهرستان میناب آغاز شد.
مویدی افزود: بیش از بیست رقم رطب در این شهرستان وجود دارد که مرغوبترین آنها مرداسنگ، هلیلی، خصب، خنیزی، و برهی است.
او افزود: برداشت رطب از اوایل خرداد ماه با آلمهتری آغاز و با رقم هلیلی تا اواخر شهریور پایان مییابد.
مدیرجهادکشاورزی میناب گفت: پیش بینی میشود بیش از ۶۲ هزار تن انواع رطب از نخلستانهای این شهرستان برداشت شود که نسبت به سال گذشته تغییری ندارد.
عمده مناطق تولید رطب، بخش مرکزی، توکهور و هشتبندی و سندرک است که برای فروش علاوه در میناب به سراسر کشور ارسال میشود.
خرمای المهتری زودرسترین خرمایی است که ابتدا از باغهای میناب برداشت میشود.
شهرستانهای رودان، بندرعباس و سیریک از دیگر مکانهای تولید رطب آلمهتری در هرمزگان است.
هرمزگان با ۳۴ هزار هکتار نخلستان زیر کشت با تولید ۱۴۰ هزار تن خرما رتبه چهارم تولید خرما و رتبه پنجم سطح زیر کشت را در کشور دارد.
شهرستان میناب با ۱۱ هزار هکتار بیشترین نخلستان دارد.
مضافتی، خنیزی، شاهانی، پیارم، خاصویی، کریته، مردا سنگ، زرک و کلک سرخ از ارقام مرغوب خرما در هرمزگان است
انتهای پیام/ا