به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، علی فرهادی،قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: این آزمایشگاهها در شهرستانهای خرم آباد، دورود، بروجرد و الیگودرز راه اندازی شده است و هر هفته یک میلیارد تومان جهت خرید کیت آزمایشگاهی و تجهیزات حفاظتی در استان هزینه میشود.
وی با بیان اینکه آزمایشگاههای بیمارستان شهدای عشایر و مرجع خرم آباد نیز فعال هستند اظهار کرد: در راستای راه اندازی آزمایشگاه مرجع استان چهار میلیارد تومان و مابقی آزمایشگاههای تخصصی ۲ میلیارد تومان هزینه شده است.
فرهادی ادامه داد: در راستای تجیهزات بیمارستانی استان نیز ۴۰۰ کپسول اکسیژن با اعتبار ۲ میلیارد تومان تامین، در تمامی بیمارستانهای استان سیستم اکسیژن ساز راه اندازی شده و ۱۶ دستگاه آمبولانس کمک دار و چهارآمبولانس معمولی در اختیار اورژانس استان قرار گرفته است.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۵۰ تخت بیمارستانی در این استان وجود دارد که از این مجموع ۲ هزار و ۵۵ تخت فعال است.
فرهادی اظهار کرد: اکنون سرانه تخت بیمارستانی در این استان نسبت به جمعیت و بر اساس استانداردهای جهانی ۱.۲ درصد است که هرچند در سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته، اما نسبت به میانگین کشوری کمتر است و نیازمند افزایش تعداد تختهای بیمارستانی هستیم.
وی با بیان اینکه اکنون ۲۲۴ تخت آی سی یو (مراقبتهای ویژه) در لرستان وجود دارد ادامه داد: قبل از شیوع کرونا ۱۴۷ تخت مراقبتهای ویژه در استان فعال بود.
وی عنوان کرد: همچنین ۱۳۷ تخت اورژانسی با شیوع ویروس کرونا به بیمارستانهای استان اضافه و حدود ۱۲۲ تخت بازسازی و در بیمارستانهای مختلف لرستان توزیع شد.
انتهای پیام/ب