دیزجی گفت: افزایش استفاده از ظرفیت‌های قانون مجازات اسلامی برای مراقبت‌های الکترونیکی زندانیان اهمیت دارد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در نشستی با مسئولین سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهران بر افزایش استفاده از ظرفیت‌های قانون مجازات اسلامی در خصوص مراقبت‌های الکترونیکی زندانیان و همچنین نظام نیمه آزادی زندانیان تاکید کرد.

علی دیزجی تصریح کرد: با توجه به اینکه اداره کل فنی و حرفه‌ای استان تهران دارای ۳۷ مرکز حرفه آموزی در نقاط مختلف استان تهران بوده و آمادگی لازم را جهت در اختیار قرار دادن امکانات خود به اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهران برای حرفه آموزی زندانیان واجد شرایط دارد؛ مقرر شده تا تفاهم نامه ای بین دستگاه‌های مربوطه امضاء شود.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری تهران در ادامه بیان کرد: در این نشست مقرر شد اداره کل فنی و حرفه‌ای استان تهران مراکز تحت پوشش خود را به همراه استاد، در اختیار اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهران جهت آموزش زندانیان موضوع مواد ۵۶ و ۵۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ قرار دهد.

این مقام قضایی در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از موانع اجرای کامل و موثر مراقبت الکترونیکی زندانیان، کمبود اعتبار و تجهیزات و نقص در زیر ساخت‌های موجود است، کمک‌های خیر خواهانه در زمینه رفع نواقص موجود در جهت استفاده بیشتر از مراقبت‌های الکترونیکی و در نتیجه حضور مجرمان کم خطر و واجد شرایط قانونی در کنار خانواده، بی گمان آثار متعدد معنوی و اخروی بر خیرین خواهد داشت.

دیزجی افزود: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران آمادگی دارد تا چنانچه خیرین قصد مشارکت در طرح مذکور را جهت خرید تجهیزات الکترونیکی مربوطه با اوصاف تعیین شده توسط سازمان زندان‌ها را داشته باشند، جهت اقدامات بعدی آنان را به اداره کل زندان‌های استان تهران معرفی کنند.

وی در خاتمه گفت: طبعاً اقدام خیرین در کاهش آلام زندانیان کم خطر و بازگشت آنان به زندگی شرافت مندانه اجتماعی و همچنین آرامش خانواده زندانی به عنوان کاری نیک و جاودانه ثبت و ضبط خواهد شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار