نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من هیچ وقت مخالف مذاکره نبودم؛ اما نباید همه تخم مرغ‌ها را در یک سبد گذاشت.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید جلیلی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه با دوربین که از شبکه اول سیما پخش شد، اظهار کرد: ما یک تمدن و یک فرهنگ بوده و هستیم. با انقلاب اسلامی یک خیز بلند برای احیای این نقش تمدنی ایجاد شد. امروز بعد صد‌ها سال شخصیت‌هایی داریم که به مرز‌های دانش نزدیک شده‌اند.

وی افزود: از ابن سینا‌ها تا کاظمی آشتیانی‌ها، از خواجه نصیر‌ها تا شهید شهریاری‌ها و فخری‌زاده و از سربداران تا قاسم سلیمانی‌ها. ما راه درازی آمدیم و در یک پیچ تاریخی هستیم. در چند قرن گذشته هربار که خواستیم جهشی داشته باشیم، دشمنان خارجی مانع ما شدند. جریان‌هایی هم از داخل را همراه خود کردند و به خدمت گرفتند. امیرکبیر حرکت بزرگی شروع کرد، اما علیه او فضاسازی شد و نهایتاً به شهادت رسید. ما در دوره‌های مختلف شخصیت‌هایی داشتیم که کشور را به افق‌های بلند رساندند، اما توسط جریان‌های سرسپرده غرب کنار زده شدند. آخرین جنایت آن‌ها ترور سردار دل‌ها شهید سلیمانی و دکتر فخری‌زاده بود.

جلیلی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم مسائل روزمره را حل کنیم به یک نگاه بلند مدت و تمدنی نیاز داریم، اظهار داشت: امروز به یک جهش بزرگ نیاز داریم. ما در اقتصاد نابسامانی داریم، گرانی، بیکاری، مسکن، تحریم را از ۸ سال پیش البته کمتر داشتیم. در انتخابات ۹۲ با همین دوربین صحبت کردم و گفتم چگونه می‌توان این مسائل را حل کرد. من کلید نشان ندادم و وعده صد روزه ندادم و از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها گفتم؛ البته برخی هم از چرخ سانتریفیوژ و لبخند به دنیا گفتند و کشور با این کلید قفل شد.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: نباید کشور ما با همه توانمندی‌ها معطل و منفعل و یا صریحتر بگویم علاف این باشد که قاتلان حاج قاسم بخواهند به ما عنایت کنند. من همان زمان گفتم برخی مسیر‌ها جواب نمی‌دهد. مردم امروز می‌بینند که روندِ طی شده وعده‌ها را به انجام رساند یا نه؟ رویکرد غلط و عملکرد ضعیف نمی‌تواند کشور را به قله برساند.

وی با بیان اینکه رویکرد غلط یعنی اینکه ما رویکرد حداقلی داشته باشیم و اینکه ما از میان راه‌های مختلف بخواهیم به یک راه اکتفا کنیم، گفت: ما هیچوقت مخالف مذاکره نبودیم، اما برای رسیدن به قله‌های پیشرفت باید همه توانمندی‌ها را فعال کرد نه اینکه با گفتگو بخواهیم همه مسائل را حل کنیم نه اینکه با امتیاز وعده بگیریم و سرمایه‌های کشور را بتن بریزیم و در ازای آن پوزخند بگیریم. آن شهروند عزیز ما که بعد از یک توافق خوشحالی می‌کرد از ارزانی دلار حق داشت، چون به وی وعده داده بودند. اما چه شد؟! امروز تحریم‌ها دوبرابر شده و قیمت دلار ۷ برابر شده است.

جلیلی خاطرنشان کرد: در اقتصاد نابسامانی‌هایی داریم که ۸ سال پیش هم داشتیم، اما کمتر بود؛ دولت نباید علاف باشد و دولت به جای علاف بودن باید فعال باشد؛ یعنی همه ظرفیت‌ها را به فعالیت دربیاورد. این به چه نیاز دارد؟ اول باور، دوم اراده و سه، برنامه.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه مهم‌ترین باور این است که راهبرد‌های حداقلی جواب نمی‌دهد، تصریح کرد: راهبرد‌های حداقلی در شان مردم ایران نیست. کشور نباید فقط اداره بشود. برخی برنامه شان فقط اداره و حل چند مسئله است. این ایران را به جهش نمی‌رساند، چون نه باورش را دارند و نه اراده‌اش را. زمانی در همین تاریخ ما کسانی مانند رزم آرا از عدم توان ساختن لولهنگ می‌گفتند و قابل تاسف است که برخی در داخل نیز ظرفیت ایرانی را در حد ساخت آبگوشت بزباش و صادرات پوست بز دانستند. این ناشی از یک نگاه غلط و حداقلی است.

وی افزود: کشور باید در ۴ سال آینده جهش پیدا کند. در ۸ سال گذشته ۱۲۰ سفر داشتیم و جوانان و مردم و مدیران و کارشناسان را دیدیم. بیش از ۱۰۰۰ جلسه داشتیم و با مدیران ارشد و اساتید از جناح‌ها جلسه داشتیم و به این باور رسیدیم که می‌شود، اما برخی نمی‌توانند. کشور ظرفیت جهش را دارد و با اراده و باور و برنامه می‌شود. برنامه یک شبه نوشته نمی‌شود. ما ۸ سال کار کردیم. سال ۹۲ من در جمع اعضای ستاد گفتم کار ما تازه شروع شده و دولت در سایه را تشکیل دادیم. گفتم وظیفه ما این است تحولات را سایه به سایه دنبال کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره "دولت در سایه" ادامه داد: ما با تشکیل کارگروه‌ها از اساتید و مدیران با کفایت و کارشناسان سعی کردیم روند کشور را سایه به سایه دنبال کنیم و در اولین فرصت کار خطایی می‌بینیم در جهت تصحیح و اگر کار درستی می‌بینیم در جهت تکمیل آن گام برداریم. ما سعی کردیم از همه جناح‌ها استفاده کنیم و به یک برنامه رسیدیم و آن برنامه به ما یک جهش نشان داد و حالا وقت جهاد بزرگ برای جهش ایران است. این کاری است که باید شروع بشود.

جلیلی با بیان اینکه برای آشنایی با فضای عملیات‌های ما در دولت آینده، چند برنامه را توضیح می‌دهم، گفت: مردم ما عده‌هایی شنیدند که عمل نشده و حق مردم است که یک وعده و برنامه را باور کنند. باور کنند اگر برنامه‌ای ارائه می‌شود پاسخ به مشکلات آن‌ها است. امروز شما مردم در نظرسنجی‌ها بیان کردید که چند موضوع اصلی وجود دارد. یکی اشتغال است. مشکل بیکاری، مشکل مهم کشور ما است و مردم خواستند که دولت آینده برنامه‌اش برای اشتغال را بگوید. ما به ۳۱ استان رفتیم و شهرک‌های صنعتی را دیدیم. ما با برآوردمان از فرصت‌های کشور متوجه شدیم که کشور آمادگی جهش در تولید را دارد. این جهش می‌تواند یک اشتغال در سطح خودش ایجاد کند. طرح‌های پیشرانی باید شکل بگیرد که موتور جهش را فعال کند. وظیفه رئیس‌جمهور این نیست که فلان دستگاه چند طرح پیدا کند و به فکر اشتغال باشد مانند طرح‌های وام دادن و بنگاه‌های زودبازده و.... ما نمی‌خواهیم با آمار سر مردم را کلاه بگذاریم یا یک ساعت در کار در هفته را مصداق اشتغال بدانیم. این کلاه گذاشتن سر خود و مردم است.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: رئیس جمهور وظیفه دارد که تمام دستگاه‌ها را بسیج کند و برای آن‌ها ماموریت اشتغال تعریف کند. ما باید این برآورد را داشته باشیم که در هرعرصه‌ای چه ماموریت‌هایی باید انجام داد. اگر از جهش تولید صحبت می‌کنیم جهش تولید بدون جهش صادرات صورت نمی‌گیرد و لازمه صادرات تعاملات گسترده با جهان است. دولت منفعل و علاف یعنی که بخواهد تمام فرصت‌ها را در روابط با چند کشور خلاصه کند. امروز ۲۰۰ کشور داریم که با این‌ها باید بتوانیم تعامل داشته باشیم تا بتوانیم صادرات و افزایش تولید داشته باشیم.

وی افزود: وزارت علوم، وزارت کشاوری و نیرو و سایر دستگاه‌ها وظایفی دارند. وقتی یک جوان شما بهترین دوران عمرش را تقدیم نظام و کشورش می‌کند و از ۱۸ سالگی وارد دانشگاه می‌شود و ده سال از بهترین زمان زندگی‌اش را تقدیم کشور می‌کند تا دکترا بگیرد، حق او و کشور است که از وی بهترین استفاده را کرد. اگر دانشگاه‌های ما رشته‌هایی دارد و جوانان ما عمرشان را سرمایه‌گذاری می‌کنند، باید یک نتیجه مثبت برای فرد و جامعه داشته باشد.

جلیلی تصریح کرد: امروز سالی ۶۰۰ هزار نفر در رشته تجربی در کنکور شرکت می‌کنند و ۵ هزار دانشجوی پزشکی می‌گیریم. این نشان می‌دهد که برخی جا‌ها تدبیر نیست و منافعی در کار است در حالیکه کشور به پزشک بیشتر نیاز دارد و کماکان مقید به همان ۵ هزار دانشجو هستیم. فقط از این ۶۰۰ هزار دانش آموزانی با معدل‌های بالا هستند. عرض من این است که اگر می‌خواهیم به اشتغال برسیم باید بوروکراسی‌های ظالمانه و مانع کارآفرینی را برداریم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه کشوری که ادعا می‌کند در سطح جهانی می‌خواهم نقش تمدنی داشته باشم نباید بخاطر مزیت نسبی خودش تحت فشار قرار بگیرد و مزیت گاز و نفت ما ابزاری در دست دشمن باشد، اظهار داشت: این وظیفه رئیس جمهور است که در این زمینه فعال باشد. باید برای همه دستگاه‌ها این وظیفه را تعریف کرد. یک وقت می‌گویم، چون نفتم به فروش نمی‌رسد کار سایر دستگاه را کم یا تعطیل کنیم، ولی یک موقع می‌گوییم که، چون نفت نمی‌فروشیم باید سایر دستگاه‌ها این نقیصه را رفع کنند و از طریق کشاوزی و صنعت و هنر و فرهنگ و حتی خود صنعت نفت و تبدیل آن به فراورده، ارزآوری داشته باشیم.

وی افزود: ما اگر فقط در تولید پتروشیمی که با هر میلیون تن ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم، این یک ظرفیت بزرگ است. در بازار منطقه ۱۳۵ میلیارد دلار سهم بازار صنایع پایین دستی است و بیش از ۱۶ میلیون ظرفیت ما است که ۴ میلیون آن فعالیت می‌کند. ارزآوری یک بحث مهم است و اینکه چگونه می‌توان از کشاورزی، پتروشیمی، برق و معدن چند ده میلیارد ارزآوری داشت و معطل نفت نماند.

جلیلی با بیان اینکه ما امروز در کشاورزی فرصت‌های بزرگی داریم، گفت: با یک نگاه منصفانه می‌توان ظرفیت‌ها را فعال کرد. دولت در همین هشت سال یک کار خوب انجام داد و آن هم از ۵۰۰ هزار هکتار اراضی خوزستان، ۳۰۰ هزار هکتار تصدیع شد و امروز همه کشور از آن منتفع می‌شوند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار داشت: عرض من این است که می‌توان بسیاری از راه‌های تولید و اشتغال و ارزآوری را دنبال کرد. اگر از مافیای مالیات می‌گوییم، گزارشات گمرک می‌گوید با دلار ۴۲۰۰ چه چیز‌ها وارد شد. از سنگ‌پا و گل سر و روسری و... در همین سه سال که ملت نجیبانه تحمل کردند، ۵۵ میلیارد ارز ۴۲۰۰ تخصیص داده شد به برخی کالاها، اما یکدفعه مرغ قیمتش گران می‌شود. این ارز گرفته شده و کالا‌ها وارد شده، اما به دست مردم نرسیده! این نشان می‌دهد باید یک کار بزرگ انجام داد و یک راهبرد حداکثری داشت.

وی درباره نحوه برخورد با تحریم‌ها اظهار داشت: یک راه این است که تحریم‌ها را با مذاکره برداریم. این تنها راه نیست و یکی از چند راه است و این راه زمانی موفقیت آمیز است که دست ما پر باشد و برنامه‌ای برای خنثی سازی تحریم داشت. یک وقت دشمن می‌آید و می‌گوید بنزین را تحریم می‌کنم. یک راه مذاکره است که امتیازی بدهیم و او منصرف بشود. یک راه این است که تحریم را با خرید از جای دیگری دور بزنیم؛ یک راه هم این است که تحریم را با تولید بنزین خنثی کنیم که اینجا اهرم بنزین از دست دشمن خارج می‌شود.

جلیلی ادامه داد: ما با کمک جوانان و کارشناسان و مدیران برنامه‌ای برای خنثی کردن تحریم‌ها داریم. برای آنکه اهرم مذاکره و دور زدن فعال‌تر بشود، باید دشمن را از تحریم پشیمان کنیم. باید کاری کنیم دشمن به التماس بیفتد که در فعالیت‌های اقتصادی مان کوتاه بیاییم. رئیس جمهور فعلی آمریکا یک ماه بعد از سرکارآمدن سندی امضا کرد که در آن ۴ خط درباره ایران بود. نوشته بود که ایران در حال ورود به بازی‌های جدید در عرصه فناوری است. امروز ما به قدرت فناوری‌های پیشرفته که هم موادش در کشور هست می‌توانیم دشمن را از تحریم پشیمان کنیم و امری ممکن وسهل‌الوصول است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه بحث گرانی و تورم نه در این سال‌ها که ۵۰ سال است با آن آشنا هستیم و نیاز به آمار دادن نیست، ولی در چند سال اخیر تورم بالای ۵۰ درصد را داشتیم، گفت: گرانی و تورم زمانی است که پول از کالا‌ها بیشتر شود. روزانه دو هزار میلیارد تومان خلق پول توسط بانک‌ها می‌کنیم و ۵۰ درصد مردم از آن‌ها تسهیلات نگرفتند. رئیس بانک مرکزی می‌گوید ۹۰ هزار میلیارد معوقات دست ۱۱ نفر است. در ۴۷ سال گذشته از سال ۵۲ تا ۹۸ پول و خلق پول در ایران ۴۲ هزار برابر شده، اما تولید در کمترین حالت رشد آن ۱.۷ دهم بوده و بالاترین آمار آن دو رقمی نشده است.

وی افزود: راهکار این است که برنامه جدی داشت و مطالعه عمیقی روی آن شود و با بودجه‌ریزی صحیح آن را تنظیم کرد. من متاسفم که ده‌ها کشور تورمشان زیر ۵ درصد است و متوسط تورم در دنیا زیر ۵ درصد است، اما تورم ما ۵۰ درصد است. مشکل در این نیست که راه حل چیست بلکه اراده می‌خواهد. اراده مقابله با کسانی که نفعشان در تورم است. ما امروز احساس می‌کنیم در برخی موضوعات و برخی آسیب‌ها فراتر از یک دولت و جناح درگیر است. باید کسانی که عهد‌ه‌دار کار می‌شوند، نه تنها با رقبا که با رفقایشان که به جیب ملت دست درازی کنند برخورد کنند. اگر می‌خواهید با رانت‌خواری مبارزه کنید ابتدا باید در جناح خودی مبارزه کرد.

جلیلی با بیان اینکه امروز ۲۵ درصد جمعیت در روستا هستند و هر روستا می‌تواند یک سلول پیشرفت کشور باشد، تصریح کرد: شما اگر برای ۴۰ هزار روستا برنامه داشته باشید نه تنها مشکلات را می‌توان حل کرد بلکه این ۲۵ درصد جمعیت نه تنها فقط ۷ درصد بودجه کشور را باید داشته باشد بلکه هر روستا می‌تواند در صنعت، کشاورزی، گردشگری به جهش کشور کمک کند. ما الگویی داشتیم که سند پیشرفت روستا را جوانان بنویسند و در ۱۰۰ روستا این انجام شد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: ما امروز نه تنها می‌توانیم کشور را اداره کنیم بلکه می‌توانیم جهش بزرگ داشته باشیم. امروز وقت عملیات و جهاد بزرگ برای جهش ایران است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
خودت قبول داری که تا حالا در سایه بودی ، خودتون همه چیز رو خراب کردیت
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۷:۵۰ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
آقای جلیلی در دوره مذاکراتی که با 1+5 داشتند هیچ توفیقی کسب نکردند و فقط قطع نامه روی قطع نامه علیه ایران تصویب شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
توفیق از این بالاتر که گذشت زمان را به نفع ایران کردند و عملا" غربیها را برای توافق بیشتر به جهت تحریمهای شدیدتر علیه ایران در حالت بلاتکلیفی و سردرگمی قرار دادند این روند تا جائی ادامه داشت که بعد از توافق برجام اوباما اعتراف کرد آن بلا تکلیفی اگر ادامه پیدا میکرد ، اجماع جهانی علیه تداوم و گسترش تحریمها علیه ایران از هم میپاشید
United States of America
ناشناس
۰۷:۴۷ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
مرگ بر هرگونه مذاکره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۳ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
جلیلی فقط دولت روحانی رو نقد می‌کنه هیچ راهکاری نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
این ۸ سال دولت روحانی مشغول تحقیق و برنامه نویس بوده حالا شما میگه برنامه نداره ؛ مگر مصاحبه را ندیدی ویا متن را نخواندی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۲ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
باید دشمن را از تحریم پشیمان کنیم. باید کاری کنیم دشمن به التماس بیفتد
احسنت.گل گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۰ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
سلام آقای دکتر جلیلی..بنده چهار مرتبه به جبهه حق علیه باطل عزام شدم چرا یک فکری به حال ماها که نه اسیر و نه جانباز نشدیم نمی کنند برای این قشر از جامعه چکاری می خواهی انجام دهید ممنونم
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۲:۲۵ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
آقای ولایتی میگفت تو جلسات مذارکره واسه اروپاییها شاهنامه میخوندی و از حماسه ها حرف میزدی...من دیگه حرفی ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۷ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
تبديل وضعيت نيروهاي شركتي و ناعدالتي اداري در چند نوع قراردي نيرو ها تبديل به يك قراردارد برنامه اي داريد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۱ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
خوشم نیومد برنامه ای برای ساخت جهشی مسکن و یا مسکن استیجاری نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۸ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
درود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
جناح شما مخالف مذاکره با امریکاست.البته مخالف مذاکره دولت مردمی و دولتی که مقبول جناح شما نیست با امریکا هستید.شما سنگ اندازی کردید.برجام را ناكارآمد کردید.و تحریم را در حقیقت اعمال و رفتار و خواست شما به مردم تحمیل کرد.بهانه کافی به ترامپ دادید تا از برجام خارج و تحریم سنگین کند تا دولت ناتوان شود و مردم از کرده خود پشیمان شوند.شما در برابر خلق ایران و خداوند مدیون هستید و حق مردم گردن امثال شماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
آقای جلیلی خودت هم خوب میدانی که اینکاره نیستی , حالا چرا بعنوان رجل و برای ریاست جمهوری احراز صلاحیت شدی , خدا میداند . اون زمانی را که در دبیری شورایعالی امنیت ملی , بهمراه رفیق ات (احمدی نژاد) , کشور را تا مرز نابودی کامل پیش بردید و اینهمه مشکلات برای این مردم بیچاره به ارث گذاشتید را بیاد داشته باش و بعد شعار بده . به صلاحته به نفع رئیسی یا رضائی کنار بری .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
فقط به نظر می رسد جلیلی در این نامزدها برنامه دارد ولی حیف که مردم بعضیشون حرف حق براشان تلخه ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
شماها گفتین وبگین ملت هم باورکنند وقت انتخابات که میشه میان حرفهایی میزنند که بشن نورچشمی مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۳ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
لابد روحانی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
در مورد اشتغال یا هرچیزی که به ذهن آقای جلیلی برسد دولت اقدامات خوبی داشته است و شاید این اقدامات کافی به نظر نرسند ولی این اقدامات درچارچوب نیازهای کشوربوده است اینکه ما فقط کمبودها رایاداشت کنیم واقدامات را حذف کنیم درگفتمانها عدالت رعایت نمی شود مطمئناً اگر کاندیداها درحرف زدن عادل نباشند در ریاست جمهوری هم بی برنامه خواهند بود و قابلعتماد نیستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
یادش بخیر احمدی نژاد یه زمانی 11 هزار شغل در سال ایجاد کرد . از صدا و سیما و رسانه صدا در نمی اومد
این دولت فعلی حداقل چند برابر احمدی نژاد کار کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
انتقادات کاندیداها نسبت به دولتی که اطلاعات کاملی درباره آن ندارند منصفانه نیست. بعبارتی حرفهای قشنگ انتقادی زدن خیلی آسان است ولی در میدان عمل کوچکترین حرکت دولت خار ومانع وناهمواریهایبسیاری دارد بعنوان مثال وقتی کشور مشکلات بودجه ای دارد چگونه باید پزشک زیادی در دانشگاهها جذب کند بعنوان مثال وقتی یک خانواده دریک بیابانی ساکن شوند و آن را وطن دائمی خود قراردهنددولت باید دهها نوع خدمات به آنها بدهد واگر دولت بخواهد به مقدار زیادازحد نیرو جذب کند سیاست کوچک سازی دولت مختل می شود. امروز سیاسیون باید حرف زدن درباره دولتها را ترک نمایند وبه فکر دادن استقلال بیشتر به ملت برای خوداتکایی اقتصادی باشند.اینکه دولت بودجه کم دارد دیگر نمی تواند مسکن بسازد اینکه دولت پول ذخیره کند واقدامی انجام ندهد این هم درست است چون دشمنان درصدد شنیدن خبر ضعف کشور وبراندازی حکومتند و صرفه جویی لازمه پایداری کشوراست یک خیابان کشیدن هزاران نوع خدمات راطلب می کند و منتخبین انتخابات باید سیستمی همه مسائل کشور را به هم مرتبط بدانند واینقدرانتقادات فله ای وکش دار ازدولت نکنند ما باید رابطه باجهان را ترمیم کنیم ولی ازما زرنگ تر بسیارند وبقیه کشورها نمرده اند که ماهمه چیز را تسخیر کنیم. بنابراین اقتصاد مانند ستون فقرات است که وقتی کمر حرکت می کند همه اعضای بدن حرکت می کنند و وقتی کمر بشکند همه چیز تضعیف شده است یعنی یک رئیس جمهور موفق باید یک مغز سبستمی تمام سنجی برای تمام مسائل داشته باشد ونباید درسیاست یک جزء را بزرگنمایی کرد و کشور را قربانی جزئیات نمود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
فقط رضایی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
پس قصد مذاکره داری
United States of America
ناشناس
۲۱:۲۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
بانک مرکزی وظیفه نظارت بر سیستم پولی برای کشور را به همراه طیف وسیعی از دیگر مسئولیت ها ، از نظارت بر سیاست های پولی تا اجرای اهداف خاص مانند ثبات ارز ، تورم پایین و اشتغال کامل دارند. اقای همت چند سال رئیس بانک مرکزی می باشد پس چرا وظیفه اش را گروگان انتخابات کرده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
دادا این بروکراسی که میگویید ناشی از زرنگ بازی افرادی است که قوانین را بازیجه میکنند والا کسی کار بخواهد بکند قوانین ساده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
برنامت برای فرهنگ چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
آقای جلیلی از کارنامه ای که دارند مشخصه که عاشق مذاکره بودند البته مذاکرات چندین ساله و بی نتیجه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۴ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
ولی مذاکره با شیطان خوب نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
اصلح یک کلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۸ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
حرف - ژست-حرف-ژست-حرف...........
آخرین اخبار