به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، کلاس مربیگری ویژه قهرمانان کشتی با حضور کمیل قاسمی دارنده مدالهای طلا و نقره المپیک و نقره جهان در کشتی آزاد، رضا یزدانی دارنده ۲ مدال طلا و ۲ مدال برنز جهان در کشتی آزاد، طالب نعمت پور دارنده مدال طلای جهان و طلای بازیهای آسیایی در کشتی فرنگی، مصطفی حسین خانی دارنده مدال برنز جهان در کشتی آزاد، عباس دباغی، پیمان یاراحمدی، یداله محبی، بهمن تیموری، ارشک محبی و امیرحسین مقصودی دارندگان مدالهای قهرمانی آسیا در کشتی آزاد امروز در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.
در ابتدای این کلاس کامبیز مرادی ضمن خوش آمد به قهرمانان شرکت کننده در این کلاس، هدف فدراسیون کشتی را از تشکیل کلاسهای مربیگری برای قهرمانان کشتی را استفاده از دانش بالای فنی آنها دانست و گفت: قهرمانان خودشان باید دست به دست هم بدهند و در کار فنی به کشتی کشور کمک کنند.
وی ادامه داد: با برگزاری این کلاسها ضمن تبادل دانش فنی، نظرات قهرمانان کشتی را برای پیشبرد کار جویا خواهیم شد و معتقدیم که قهرمانان کشتی در صورت علاقه و تمایل، میتوانند پس از دوران قهرمانی بعنوان مدرس و مربی به فدراسیون کشتی کمک کنند.
مرادی تصریح کرد: ما به دنبال ارتقاء دانش فنی مربیان در کشتی هستیم و اگر دانش فنی مربیان بروز نشود قطعا کشتی کشور پیشرفت نخواهد کرد و قهرمانان کشتی کشور میتوانند بازوان توانمند فدراسیون در انجام این کار بزرگ باشند.
وی خاطرنشان کرد: در ورزش اخلاقیات بسیار مهم است و باید نگرشها تغییر کند و قهرمانان کشتی نباید با تغییر مدیریت فدراسیون، از کشتی دور شوند و هدف همه باید خدمت به کشتی کشور باشد.
کمیل قاسمی در این کلاس گفت: یک کشتی گیر از زمانی که وارد کشتی میشود تا زمانی که به تیمهای ملی راه پیدا میکند مانند این است که مدارج تحصیلی را طی میکند و در واقع تیمهای ملی برای کشتی گیران مانند دانشگاه است.
وی ادامه داد: با توجه به سطح بالای تیمهای ملی، مربیانی که در این رده نیز کار میکنند باید دارای دانش و توانایی کافی باشند، چراکه باید بتوانند در سختترین لحظات کشتی که کشتی گیر در رقابت با حریفان با بالا رفتن ضربان قلب قدرت تصمیم گیری اش کم میشود، بتوانند بدون داشتن کمترین استرس، بهترین تصمیم را بگیرند و به کشتی گیر خود انتقال دهند.
طالب نعمت پور نیز گفت: یک قهرمان نسبت نسبت به سایر کسانی که میخواهند مربی شوند چند پله جلوتر است و قهرمانانی که میخواهند به عرصه مربیگری ورود پیدا کنند در زمان کوتاه تری میتوانند آموزش ببینند و بروز شوند.
وی تصریح کرد: قطعاً یک قهرمانی که به عرصه مربیگری وارد شده است میتواند در آینده مدرس خوبی نیز برای امر مربیگری باشد.
یداله محبی نیز در این جلسه گفت: وقتی که یک قهرمانان به پایان دورهی قهرمانی خود میرسد باید بیشتر به آن توجه شود که متأسفانه در حال حاضر اینچنین نیست.
وی ادامه داد: نباید قهرمانان خود را به حال خود رها کنیم و باید جایگاه و شأن آنها حفظ شود، چراکه یک قهرمان در پایان دورهی قهرمانی اش پس از سالها زحمت و رنج و حضور در میادین مختلف، تجربهی بسیار خوبی را اندوخته است که میتواند آنها را به نسلهای بعدی انتقال دهد.
رضا یزدانی دارنده ۲ مدال طلا و ۲ مدال برنز جهان، مصطفی حسین خانی دارنده مدال برنز جهان، بهمن تیموری و ارشک محبی قهرمان آسیا برای حضور در کلاس عملی به جمع سایر نفرات اضافه شدند.
در ابتدای شروع کلاس عملی حمید سوریان نایب رئیس فدراسیون کشتی، دارنده ۷ مدال طلای المپیک و جهان در کشتی فرنگی و مدرس انستیتو ضمن خیرمقدم به نفرات حاضر در کلاس، برای آنها به جهت حضور در عرصه مربیگری آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.
در ادامه پس از انجام نرمش، کلاس عملی با حضور حمید سوریان و عسگری محمدیان دارنده مدالهای نقره المپیک و جهان در کشتی آزاد و مدرس انستیتو کشتی برگزار شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/