تجریشی با اشاره به ایجاد سامانه پایش آنلاین صنایع، تصریح کرد: با کمک وزارت صمت، ۱۰۰ هزار صنعت در این سامانه دارای هویت شده و میزان آلایندگیهای زیست محیطی شان اندازهگیری خواهند شد و به دنبال این هستیم که این سامانه به یک سامانه پایش آنلاین تبدیل شود.
معاون انسانی محیط زیست با اشاره به اینکه زمان ارزیابیهای محیط زیستی کاهش داشته است، گفت: سعی کردیم انجام ارزیابیها را به گردن دستگاهها بیاندازیم و توانستیم سال گذشته میانگین پاسخگویی را به ۴ ماه برسانیم.
او با اشاره به وضعیت کانونهای ریزگرد گفت: ۲ میلیون هکتار کانون بسیار بحرانی در داخل کشور و ۳۵۰ میلیون هکتار کانون در خارج شناسایی شده و در ۳ سال اخیر بالای ۴۵۰ میلیون یورو منابع تزریق کرده است.
معاون محیط زیست انسانی گفت: ۴۰ درصد از کانونهای بحرانی ما در حوزه تالابهاست و قرار است با وزارت نیرو تمامی این کانونها نیازسنجی آبی شوند و وزارت نیرو باید تعهد کند که تامین حقابه را انجام دهد.
او ادامه داد: تالاب صالحیه از اولویتهای ماست، چون عمده کانونهای ریز گردهای تهران از این سمت است و با کمک صندوق ملی محیط زیست از جریان آبهای سرگردان را به تالاب برسانیم.
تجریشی گفت: مطالعات کانونهای بینالمللی با کمک وزارت خارجه سال گذشته به پایان رسیده است که سازمان ملل را موظف خواهد کرد که از ظرفیتهای خود برای کنترل گرد و غبار استفاده کند.
او با اشاره به مالچ پاشی افزود: ۵۰ سال در کشور مالچ پاشی میکردیم، اما ۳ سال پیش مجلس مصوب کرد مالچهای دوستدار محیط زیست جایگزین شوند و به ترتیب برای ارزیابی و ایجاد دستور العمل اقدام شد.
انتهای پیام/
ایجاد اشتغال پایدار در روستاها و شهر های کوچک جهت عدم مهاجرت به شهر های بزرگ