به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، ابراهیمی،مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به کیفیت بالای توت قم به ویژه در ۲۳ روستای بخش قاهان گفت: بیشترین رقمهای توت در قم ارقام غنی، شمران و توت مشهدی یا هراتی است.
او افزود: حدود ۱۰ درصد توت استان به صورت تازه خوری و ۹۰ درصد به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد و به فروش میرسد.
ابراهیمی گفت: برداشت توت در مناطق کوهستانی استان قم تا مرداد ادامه دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: بیشترین رقم توتی که در استان قم برداشت میشود از نوع هراتی است که ارزش آن متوسط هر کیلوگرم ۵۰ تا۶۰ هزار تومان است.
انتهای پیام/ش