رضا کیانیان بازیگر سینما، در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ارزیابی خود از جشنواره جهانی فیلم فجر امسال گفت: ما کوشش کردیم که این جشنواره را به خوبی برگزار کنیم و این مخاطبان هستند که باید ما را ارزیابی کنند.
وی اظهار کرد: امسال جشنواره ما در سطح جهان الف شد که پیش از این تنها ١۵ کشور توانسته بودند، به این مقام دست پیدا کنند.
کیانیان تصریح کرد: مقامی که ما به دست آوردیم همانند آن است که در جام جهانی برنده شده باشیم؛ اما چون در کشور ما افتخارات فرهنگی عمومی نمیشوند، این اتفاقات مهم دیده نمیشوند.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر هیچکدام از نامزدهای ریاست جمهوری از فرهنگ صحبتی نمیکنند و همگی از اقتصاد میگویند. در حالی که اگر فرهنگ یک جامعه درست شود، اقتصاد هم درست میشود.
بازیگر فیلم سینمایی «آژانس شیشهای» گفت: ما در جهان اعتبار سینمایی داریم. به همین جهت سیاپف به ما نمره الف داد؛ چون ما خرجی نکردیم و سیاست بازی هم نکردیم. ما ۱۳۰ سال است که فیلمهای فرهنگی داریم. ما نیاز داریم که کاخ فرهنگی داشته باشیم. چرا آن را نمیسازیم؟!
وی در پایان درباره اهمیت توجه به تئاتر هم گفت: دولت باید دست تئاتر را بگیرد؛ مادر سینما الان بی پناه است. امیدواریم که به این مسائل بیشتر توجه شود.
انتهای پیام/
ایرانی باشیم ... و
با افتخار ، ایرانی بمانیم.
آقا جان ، فرهنگ را من و شما در جامعه با رفتارهایمان اشاعه میدهیم
( به امید اینکه بعضی از ما ها هنرمند و غیر هنرمند ، دست از این خارجی بازی ها... و اشاعه آن با دلیل یا بی دلیل بر داریم...!!!!!!!!!!! )
* دوستی خارجی آمد ایران و گفت :
من آمده بودم ایران و ایرانی را ببینم و خود را غرق تمدن و فرهنگ اصیل و زیبای شما و جامعه شما کنم... اما و با تعجب فراوان... افسوس... ،
تعجب میکنم که چرا دارید اینگونه تغییر می کنید...؟
* چطور است که فرهنگ خودتان را ، و خودتان را دوست ندارید...؟؟؟!! ؟ ؟ !! ؟
واقعا فیلم نیش زنبور توجه به فرهنگ بود
اینکه کاندیدای ریاست جمهوری درباره فرهنگ حرف نمی زنند و بیشتر به اقتصاد می پردازن به خاطر اینکه اولویت الان اقتصاده حتی اگر در تقسیم بندی اقتصاد ذیل فرهنگ قرار بگیره. مازلو میگه اگر نیازهای سطح پایینتر تامین نشه انسان به نیازهای سطح بالاتر فکر نمیکنه. بنابراین اقتصاد که مستقیم در معیشت بیشتر مردم تاثیر زیادی داره الان مطرح هست.
قبول دارم دولت مردان ما در همه ادوار ریاست جمهوری به فرهنگ نگاه درستی ندارن. یعنی اگر هم جایی به فرهنگ پرداختن یا برای پیاده کردن اهداف حزبیشون بوده یا اینکه قصد داشتن فرهنگ خاصی رو با دیکته کردن و تزریقی به ملت بخرونن. تهاجم فرهنگی و انفعال ما در مقابلش بماند.
کار کردن روی فرهنگ معمولا زمان زیادی میخواد و در برنامه های بلند مدت باید دیده بشه ولی حتی این هم مشکل دولت مردان ما نیست. اونا به این فکر نکردن که پرداختن به فرهنگ چه نتایجی می تونه داشته باشه. کاهش شدید تعارضات اولین نتیجه کار فرهنگی هست. چه در روابط اجتماعی چه در رابطه بین جامعه با دولت، طبیعت، خانواده و ...
داداش این فرهنگ نیست ، سرگرمیه
اصل فرهنگ دین و اعتقادات و فرهنگ عامه مردم هست که متاسفانه کسی بهش بها نمیده
با این سبک زندگی و پوشش