به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش آلبالو و سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آلبالو بدون هسته ۲۵۰ گرم
سیب ۲ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
رب ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
مراحل پخت:
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشهای شود سپس گوشت خرد شده را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید.
مرحله دوم: پخت گوشت
بعد از تفت خوردن گوشت ۲ لیوان آب روی گوشتها ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا با دمای متوسط گوشت پخته شوند. هسته آلبالوها را جدا کنید و سیب را پوست کنده و به اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله سوم: افزودن آلبالو و سیب
آلبالو را با شکر مخلوط کرده و مقداری آب اضافه و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود سپس در ۲۰ دقیقه انتهای پخت گوشت آلبالو را اضافه کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و با رب تفت دهید تا کمی خوش رنگ و بوی خامی رب از بین برود سپس سیبهای را کمی با رب تفت دهید و به گوشت و آلبالو در حال پخت اضافه کنید تا نرم شوند.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/