در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب قرمز آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب قرمز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز

طرز تهیه: 

ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک کیلو مرغ یک حبه اضافه کنید) و سس آماده شده را به مرغ‌ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید سپس درون ظرف درب دار به مدت حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس مرغ‌ها را سیخ کنید و روی آتش بپزید. برای سرخ شدن آن می‌توانید با قلم موی آشپزی روغن بزنید. برای سرو می‌توانید از گوجه و فلفل و پیاز کبابی استفاده کنید.

نکته:

این کباب را می‌توانید با این ترکیب خوشمزه هم نوش جان کنید. به این صورت که پیاز را خلالی کنید و مقداری جعفری خرد شده و سماق و آبلیمو مخلوط کرده و با این کباب نوش جان کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ساناز
۱۴:۵۲ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
به به
عالیه دستورپخت این غذا
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل جعفری
۱۱:۳۰ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
اگر از چربی خون... نمیترسید جوجه را با سوس ماینز وماالشعیر تلخ نمک وفلفل زعفران اب پیاز واب لیمو بمدت 3 ساعت مخلوط را در یخچال قرداده سپس کباب کرده بسیا ر نرم وچرب میشد یه بار امتحان کنید