به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کلم قُمری پلو را به شما آموزش می دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
برنج...... ۶۰۰ گرم (۴ پیمانه)
نمک..... به میزان لازم
عدس..... ۳۵۰ گرم
کلمقمری مکعبی خرد کرده...... ۱ کیلوگرم
کره ......۱۵۰ گرم
پیازداغ .........۵ قاشق سوپخوری
سبزی ریز خرد کرده......۳۰۰ گرم
(تره، شوید، ترخون)
زعفران حلکرده.....۲ قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده ......... ۵۰۰ گرم
پیاز رنده کرده ....... ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه...... به میزان لازم
کرة اضافی.... ۵۰ گرم
روشتهیه
برنج را بخیسانید و همراه با نمک در آب جوش بریزید. همینکه مغز برنج نرم شد، آن را آبکشی کنید. عدس خیسانده را نیز بپزید و کنار بگذارید.
آنگاه کلم قمری را با ۵۰ گرم از کره ۵ دقیقه تفت دهید. سپس عدس، کلمقمری، پیازداغ و سبزی را با هم مخلوط کنید و آن را همراه با برنج در قابلمة مناسبی بریزید. حالا زعفران و باقیماندة کره را روی برنج بدهید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم کنید.
اکنون گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و با آن کوفته ریزه تهیه نمائید. کوفتهریزهها را در کرة اضافی را تفت دهید و همراه با پلو در دیس بکشید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/