به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برنامه آگاهانه شبکه خبر گفت: ریاست جمهوری اختیارات زیادی دارد و بسیاری از شوراهای سیاستگذاری و اقدامات اجرایی در حیطه مسئولیتهای رئیس جمهور است.
وی افزود: از ابتدای انقلاب زحمات زیادی کشیده شده، اما دولتهای ما نتواستند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاستها و مدل حکمرانی نرفتند.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه دوسال است در اندیشکدهای تلاش کردیم چیزی که در بیانیه گام دوم آمده یک مدل در حکمرانی تهیه کنیم، تصریح کرد: بیشتر دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.
وی افزود: در حوزه شفافیت ۵۵۵ پست راهبردی دولت را شناسایی کردیم و برای رسیدن به آن روی سایتی آزمون از افراد گرفته میشود. این آزمون علمی نیست بلکه آیکیو و تست روانشناسی میشوند، دو ماهه آموزش میبینند و در جایگاهی که هستند محبوبیت سنجی میشوند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در دولت سلام فقط رئیس دفتر خود و با مشورت وزرا معاون اول را انتخاب میکند. بقیه مدیران در این سیستم انتخاب میشوند.
قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که مرکز آمار ایران نرخ تورم اردیبهشت را ۴۱ درصد اعلام کرده است، شما اگر رئیس جمهور شدید فکر میکنید این نرخ چقدر کاهش مییابد، گفت: برای کنترل تورم یک بسته ۵۱ محوری داریم که هر سال نصف سال قبل میشود؛ و در طول چهار سال به زیر ۵ درصد برسد.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کنترل قیمتها و مبارزه با گرانفروشی از خواستههای مردم است. برنامه شما چیست؟ اظهار کرد: باید علل گرانیها را بررسی کنیم. تا وقتی که با معلول برخورد نکنید، علت زاینده که گرانی است اتفاق خواهد افتاد.
قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: تعزیرات و نظارت میدانی لازم است در مدل نظام شفافیت تمامی مدل ورودیها در یک اتاق شیشهای قرار میگیرد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه وقتی تورم را کنترل کنیم گرانی را هم کنترل کردهایم، خاطرنشان کرد: برای کنترل نقدینگی و اصلاح نظام بانکی برنامه مفصل داریم.
وی درباره اینکه فکر میکنید در یک سال اول چه میزان این نرخ تورم کاهش یابد؟ گفت: یک برنامه اضطراری اشتغال داریم. اکنون حجم بیکاری افزایش یافته است. پنج و نیم میلیون بیکار مطلق یا ناقص داریم. اینها عمدتا سرپرست خانوار هستند. در برنامه ضربتی تمام کسانی که جویای کار هستند فارغ از رشته و تخصص به آنها مهارت یاد میدهیم و ظرف دو سال با تامین مالی که داریم به اینها یک شغل موقت میدهیم.
قاضی زاده هاشمی درباره اینکه بعد از یک سال ریاست جمهوری شما مسکن چه وضعیتی خواهد داشت، گفت: در بحث مسکن سه مسئله داریم بیمسکنی، گرانی مسکن و بد مسکنی که برآوردها نشان میدهد ۴.۵ میلیون مسکن کم داریم.
وی افزود: مردم را در این برنامه به سه گروه تقسیم کرده ایم. به سه دهک پایین بدون آورده اولیه، و به صورت اجاره به شرط تملیک در ۳۰ سال پول مسکن را از آنها پس میگیریم. در سه دهک دیگر مشارکت ۷۰ – ۳۰ است و در چهار دهک مشارکت ۵۰، ۵۰ است. یعنی طبقه پایین طولانی مدتتر است. این بحث بی مسکنی است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تأکید براینکه در بحث گرانی مسکن دنبال نظام اجارهداری حرفهای خواهیم رفت بیان کرد: این یک کار تجربه شده در دنیاست. در این مدل خانهها مثل هتل رنک میشوند و شرکتها به اجاره دهی انها کمک میکنند. ما حق مالکان را از بین نمیبریم، ولی امتیازاتی به شرکتها میدهیم که به صرفه شان باشد کسی که میخواهد خانه اش را اجاره بدهد باید به این شرکتها بدهد. آنوقت ما یک مدیریت واحد بر بازار اجاره مسکن درست کرده ایم و میتوانیم با نظامهای مالیاتی، مالیات بر عواید سرمایه و مالیات بر خانههای خالی قوانینی که در مجلس هم تصویب شده اینها را کنترل کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که بسیاری از مخاطبان شبکه خبر پیشنهاد دادند که یک هیئت مستقل نخبگانی دانشگاهی و کارشناسی تشکیل شود تا بر وعدههای کاندیداها نظارت کنند و بعد از یک سال رصد کنند کدام نامزد به وعدههای خود عمل کرده است، آیا شما موافق این طرح هستید، گفت: حتما؛ من یک چیز بالاتر را عرض بکنم. از ۶ ماه قبل برنامه هایمان را منتشر و برنامههای مالی پولی و کشاورزی را ارائه کردیم و از کارشناسان خواستیم که نقد کنند.
قاضی زاده افزود:وقتی من مدعی هستم که تورم را زیر ۵ درصد میرسانم کارشناسان بررسی کنند و بگویند آیا این برنامه ما را به آن مقصد میرساند؟
وی ادامه داد: در فاز دوم یعنی اجرا هم این نظرات کارشناسی باید ادامه یابد که آیا مجریان توانایی اجرا را داشته اند؟ اگر موفق به اجرای برنامهها نشدند به چه دلایلی بوده است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره اینکه بسیاری از مردم با تشویق مسئولان سازمان بورس و دیگر مقامات دولتی وارد بورس شدند و بازار سرمایه وضع خوبی ندارد، آیا فکر میکنید در صورت انتخاب جنابعالی ۶ ماه بعد بازار سرمایه چه تفاوت محسوسی داشته باشد؟ بیان کرد: دولت در این زمینه دو کار باید بکند. اول برخورد اضطراری، به عنوان نایب رئیس اول مجلس از یک سال پیش درگیر بازار سرمایه هستم یک گزارشی از تخلفات حقوقی و برخی از اشخاص حقیقی در آوردم که کجا تخلف کردند و تخلفشان نیاز به رسیدگی دارد و آن را در اختیار بازپرس قرار دادم.
وی ادامه داد: پیشنهادمان عدد ۱۳۰ هزار میلیارد است و که باید در بازار و خرید و فروش شود و به بازار بازگردد. این امکانش هست یعنی هم دارایی که این ۲۰۰ کد دارند قابلیت نقدشوندگی دارد هم اینکه از مالکانشان نگرفته ایم. این بازار را سبز میکند و بعد ذره ذره وقتی روند رشد داشت میتوان اجازه داد که مردم ذره ذره پولشان را از بازار خارج کنند. اما بازار سرمایه یک اصلاحات نیز نیاز دارد.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: دنبال تشکیل کانون سهامداران حقیقی هستم. یک جایی که سهامداران را متمرکز کند. شورای عالی بورس در اختیار خصولتیها نباشد که اینها را باید در میان مدت و دراز مدت اصلاح کنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: تکثیر تالارهای بورس فضایی برای ایجاد رقابت و توسعه است. برنامهای برای اصلاح قیمت در بورس کالا داریم که تمام کالاها در بورس کالا انجام میشود.
قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که اینکه دولتمردان به دریافت گزارش بسنده کنند آنها را از واقعیت زندگی مردم دور کرده است، آیا حاضرید سه ماه سه ماه در جمع مردم حضور یابید؟، گفت: این انتظار بسیار کمی است. امیر المومنین وقتی حکومت اسلامی را تعریف میکنند مردم و حکومت را یکی میدانند. این لازمه اش کم شدن تشریفات زندگی مسئولان و ارتباط آنان با مردم است. در دولت سلام هیچ چیزی جدا از مردم نداریم.
وی ادامه داد: مردم و دولت همه تصمیمات را با هم میگیرند. نظارتها را با هم انجام میدهند و این را مدل طراحی کردهایم. در دولت سلام حاکمیت مردم را تبدیل به روش کردیم.
قاضی زاده هاشمی درباره اینکه چقدر مافیای واردات را میشناسید و چگونه با آن مبارزه میکنید، بیان کرد: وقتی شما پنهان کاری داشته باشید، دزد ایجاد میشود وقتی آشکار سازی باشد این مسائل از بین میرود. با از بین بردن رانت و برپایی نظام شفافیت مافیا بی معنا میشود. البته باید تمام دولتمردان دولت سلام جز پاکترین و حرفهایترین و تحت نظارتترین آدمها باشند.
وی درباره اینکه برنامههای خود برای مبارزه با فساد گفت: بانکهای ما استضعاف گر هستند. این رانت و فساد ایجاد میکند. وقتی شما نهادهای استضعاف گر را، از بین بردید. اینها حل شدنی است و ما آمدیم رویکردها را اصلاح کنیم.
انتهای پیام/
باز آنچنان رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد که دیگه به مسکن هم نیازی نخواهیم داشت.
خدا نکند این فرد رئیس جمهور بشود چون ملت از قبل به ایشان مدیون هستند!!
بقیه کاندیدها رییس جمهوری
برنامه هاتون را بعنوان هدیه به رییس جمهور اتی
بدهید که اگر عملی و بدرد بخورد بود
جزی از دولت اتی شوید و همه در موفق بودن و پیشرفت
ایران زمین سهم داشته باشید
من هم برای همه مردم مازراتی میدم.بهم رای بدهید؟؟؟؟!!!!