مهم‌ترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته درخصوص انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در استان چهارمحال و بختیاری را در این بسته خبری بخوانید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، تا برگزاری انتخابات مهم و سرنوشت ساز ۲۸ خرداد زمان کوتاهی باقیمانده است.

مردم استان چهارمحال و بختیاری حضور حداکثری و پرشور در انتخابات ۲۸ خرداد را عزت و اقتدارآفرین و مشارکت حداکثری را سبب خنثی شدن راهبرد‌های دشمن و معاندان نظام جمهوری اسلامی ایران می‌دانند.


بیشتر بخوانید


دشمنان نظام اسلامی از مدت‌ها قبل برای دلسرد کردن مردم برنامه‌ریزی ویژه‌ای کرده و این روز‌ها که به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم مردم چهارمحال و بختیاری بر فعالیت‌های خود افزوده‌اند.

مشارکت حداکثری در انتخابات همراه با شور سیاسی باشد

کیانوش نادری فرماندار بن با اشاره به در پیش بودن انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: مشارکت حداکثری در انتخابات امسال همراه با شور و نشاط سیاسی باشد.

او افزود: باید علاوه بر دعوت از مردم و گروه‌های مختلف نسبت به اطلاع‌رسانی افزایش مشارکت مردم در انتخابات، رعایت قانون و توجه به دستورالعمل‌های انتخابات اقدام کنند.

نادری اضافه کرد: رسانه‌ها و فضای مجازی برای اطلاع‌رسانی نسبت به رعایت اخلاق رسانه‌ای و پرهیز از هرگونه نشر خبر‌ها و شایعه‌های بی‌اساس اقدام شود.

انتخابات ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهری، روستایی و عشایری همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

باید‌ها و نباید‌های انتخاباتی در فضای مجازی/ ورود به حریم خصوصی و تخریب کاندیدا‌ها ممنوع است

نشست هم‌اندیشی جمعی از مسئولان چهارمحال و بختیاری با فعالان فضای مجازی برگزار و بر رعایت قانون و اخلاق در ایام انتخابات و حمایت از کاندیدا‌ها در فضای مجازی تاکید شد.

در نشست هم اندیشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس پلیس فتا، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، رئیس دفتر سیاسی استانداری و رئیس هیئت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.


ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این نشست با تاکید بر رعایت موازین و عدم تخریب اشخاص در فضای مجازی در ایام انتخابات اظهار داشت: در کنار کار در زمینه انتخابات نباید مسئله شیوع ویروس کرونا فراموش شود.

تخریب افراد در فضای مجازی بیشترین نگرانی پلیس فتا

در ادامه مرتضی عسگری رئیس پلیس فتا استان گفت: بیشترین تخلف انتخاباتی که نگران آن هستیم تخریب افراد در فضای مجازی و ورود به زندگی شخصی و حریم خصوصی آن‌ها است.

او افزود: رویکرد پلیس فتا به هیچ عنوان برخورد سلبی و تند با کانال‌های مجازی نبوده و از اصلی‌ترین برنامه‌های پلیس فتا حمایت از کانال‌ها و پیج‌های مجازی است که در این راستا خواهشمندیم به طور مستمر جلسات هم‌اندیشی برگزار شود تا از نظرات استفاده کنیم.

کسی حق تهدید، ارعاب و یا اعمال فشار برای رای دادن یا ندادن کسی را ندارد

سید محمد موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در ادامه گفت: در حال حاضر در کشور اسلامی ایران دموکراسی حاکم است و کسی حق تهدید، ارعاب و یا اعمال فشار برای رای دادن یا ندادن کسی را ندارد.

او افزود: ایجاد اخلال در برگزاری انتخابات در قانون جرم تلقی شده که از مصادیق آن تشویق به عدم حضور در انتخابات یا ارعاب و اعمال فشار بر روی افرادی که قصد حضور دارند است.

موسوی اضافه کرد: از جمله مصادیق دیگر تخلفات انتخاباتی می‌توان به حمایت‌های غیرمستند، تهدید، افترا و تبلیغ موضوعات خلاف واقع اشاره کرد که دستگاه قضایی با جدیت با متخلفان برخورد قانونی خواهد داشت.

افتتاح ستاد انتخاباتی محسن رضایی در چهارمحال و بختیاری

ستاد انتخاباتی محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

علی امیری مسئول امور استان‌های ستاد انتخاباتی محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در آیین افتتاح ستاد اظهار داشت: مشارکت حداکثری و پُر شور مردم در انتخابات ۱۴۰۰ امنیت ملی و اقتدار ایران اسلامی در دنیا را تضمین و تقویت می‌کند.

او افزود: مردم با حضور گسترده خود در پای صندوق‌های رای به‌طور یقین برگ زرین دیگری بر مجموع افتخارات جمهوری اسلامی و دفاع از کشور در برابر مستکبران عالم را ثبت می‌کنند.

امیری انتخابات را یک حق و تکلیف شرعی دانست و اضافه کرد: مردم برای تعیین سرنوشت خود و فراهم کردن زمینه اصلاح امور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با حضور در پای صندوق‌های رای فرد اصلح را انتخاب کنند.

او به مشکلات ایجاد شده در کشور اشاره و تصریح کرد: عملکرد ضعیف برخی مسئولان باعث شده تا امروز مردم ایران بعد گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان مشکل داشته باشند.

امیری گفت: مشکلات بورس، بیکاری جوانان تحصیل‌کرده، اختلافات خانوادگی، افزایش طلاق، کاهش ازدواج، رشد اعتیاد از جمله مشکلات کشور است.

او افزود: استفاده از توان افراد با سلیقه‌های مختلف و جناح‌های سیاسی گوناگون، تمرکززدایی از قدرت، ثروت و حکومت، زمینه‌ساز رفع فقر از نقاط مختلف کشور است.

امیری اضافه کرد: در کشور‌های پیشرفته دنیا حکومت مرکزی تنها برای بودجه، سیاست خارجه و برنامه‌های دفاعی تصمیم‌گیری می‌کند و بقیه امور را به ایالت‌ها و استان‌های واگذار کرده، اما در ایران تمامی امور همچنان با حکومت مرکزی است.

او ادامه داد: پتانسیل‌های بالقوه موجود در بسیاری نقاط کشور مانند سیستان و بلوچستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و کردستان به تنهایی می‌تواند کشور را تامین کند که این مهم نیاز به برنامه‌ریزی براساس معیار‌های علمی و عملی دارد.

امیری گفت: مسئولان تمام تلاش و توان خود را برای رفع مشکلات موجود به‌کار گیرند.

او افزود: مردم چهارمحال و بختیاری قبل، حین و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران همواره مسیر درست را انتخاب کردند و نقش‌های اثرگذاری در عرصه‌های مختلف داشته‌اند.

امیری اضافه کرد: در دوران هشت ساله دفاع مقدس، هر کجا مشکلی وجود داشت، نیرو‌ها و رزمندگان چهارمحال و بختیاری پیشتاز رفع آن بودند.

او ادامه داد: در فتنه سال ۱۳۸۸ مردم چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر استان‌های کشور پیشتاز مقابله با فتنه‌گران شدند و به‌دنبال این حرکت حماسه نهم دی‌ماه خلق شد.

سیف‌الله مطلبی رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای افزایش مشارکت و ایجاد شور انتخاباتی باید از توهین، تهمت، افترا، تحقیر و تضعیف نامزد‌های انتخاباتی پرهیز شود.

او افزود: همچنین جلوگیری از ورود به مسایل حاشیه‌ای و رعایت ۱۰۰ درصدی قانون جمهوری اسلامی می‌تواند زمینه حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رای در انتخابات ۱۴۰۰ را فراهم کند.

مطلبی اضافه کرد: عمل نکردن برخی مسئولان به وعده‌های خود و همچنین شیوع ویروس کرونا نباید باعث کم‌رنگ شدن حضور مردم در انتخابات شود.

او ادامه داد: مناظره‌های نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در انتخاب و رای مردم تاثیر مستقیم دارد.

جلیلی در سیاست خارجی به‌دنبال تهدیدزدایی است تا تنش‌زدایی

احسان قائدی رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در چهارمحال و بختیاری توزیع عادلانه ثروت را یکی از اولویت‌های سعید جلیلی برای ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: همواره توزیع ناعادلانه ثروت محل گلایه مردم در استان‌های محروم کشور بوده است و به‌دلیل توزیع ناعادلانه ثروت در کشور برخی از استان‌ها برچسب کم‌برخوردار خورده است، باید نگاه به مرکز و پیرامون آن تغییر پیدا کند تا امکانات و منابع در تمامی نقاط کشور به عدالت توزیع شود.

او با اشاره به برنامه‌های سعید جلیلی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای اداره کشور، اظهار کرد: این کاندیدای ریاست جمهوری پیش از سال ۱۳۹۲ برای ورود به عرصه انتخابات برنامه‌های متعددی را برای اصلاح امور کشور تدوین کرده بود.

رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در چهارمحال و بختیاری افزود: سعید جلیلی معتقد است، شخص رئیس جمهور باید یک نگاه راهبردی و کلان نسبت به فضای مدیریتی و اجرایی کشور داشته باشد، به همین دلیل از سال ۱۳۹۵ یک جریان در حول محور این کاندیدای ریاست جمهوری شکل گرفت و این جریان تک تک استان‌های کشور را از منظر‌های مختلف مورد بررسی قرار داد.

او اضافه کرد: سعید جلیلی به ۱۲۰ منطقه شناسایی شده توسط این جریان سفر کرد، به جرات می‌توان ادعا کرد تنها کاندیدایی که بر تمامی مشکلات، موانع توسعه و ظرفیت‌های کشور به تفکیک شهرستان و شهر‌های بزرگ اشرافیت دارد، سعید جلیلی است، او تمام اولویت‌های استان‌ها را شناسایی کرده است و نسبت به موانعی که جلوی پیشرفت و توسعه در مناطق مختلف کشور را گرفته، آگاهی دارد، همچنین وی کاملا به فضای حاکم در چهارمحال و بختیاری و موانع توسعه این استان اشرافیت دارد.

قائدی در ادامه با تاکید بر اینکه سعید جلیلی برای تک تک حوزه‌های اداره کشور اعم از آموزش و پرورش، سیاست خارجی، حوزه مسکن، حوزه نظامی، سلامت و ... برنامه عملیاتی تدوین کرده است، یادآور شد: او برای حوزه سلامت برنامه جامعی ارائه داده است، بسیاری از متخصصان حوزه سلامت معتقدند این برنامه بسیار دقیق، کامل و آگاهانه تدوین شده و همچنین قابلیت اجرایی و عملیاتی شدن را دارد و قطعا سلامت را به‌صورت فزآینده‌ای در کشور رشد می‌دهد.

رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در استان با تاکید بر اینکه مطالبه اول دغدغه‌مندان چهارمحال و بختیاری خروج این استان از وضعیت فعلی است، گفت: متاسفانه این استان رتبه بالایی را در بحث بیکاری، تورم، فلاکت، آسیب‌های اجتماعی و ... را به خود اختصاص داده، همچنین شاخص تولید در این استان نسبت به سایر استان‌های توسعه‌یافته کشور بسیار پایین است و سهم اندکی در صادرات غیرنفتی دارد.

او با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری جزو استان‌های محروم در کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: یکی از خواسته‌های مردم این استان از رئیس جمهور آینده این است که نگاه مسئولان رده بالا به استان‌های محروم و دور از پایتخت تغییر پیدا کند، سعید جلیلی با دغدغه به‌دنبال حل مشکلات در کشور و به‌ویژه استان‌های کم‌برخوردار است و برای همین منظور چهار اولویت اصلی توسط تیم تخصصی او در برنامه عملیاتی‌اش برای اداره کشورمورد توجه گرفت.

بروکراسی اداری یکی از موانع پیش‌رو برای چرخش چرخ تولید در کشور است

رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اولویت اصلی سعید جلیلی برای حل مشکلات موجود در کشور اصلاح ساختار اداری و غلبه بر دیوان‌سالاری حاکم بر مدیریت کشور است، این کاندیدای ریاست جمهوری اعتقاد دارد تا زمانی که ساختار اداری کشور اصلاح نشود نمی‌توان به توسعه، پیشرفت و حل مشکلات امیدوار بود.

او ادامه داد: بروکراسی اداری یکی از موانع پیش‌رو برای چرخش چرخ تولید در کشور است، برخی از مسئولان پیش پای تولیدکننده و سرمایه‌گذار سنگ‌اندازی می‌کنند، برای تحقق شعار سال باید روند صدور مجوزات سرمایه‌گذاری توسط دستگاه‌های اجرایی تسهیل شود.

قائدی با اشاره به برنامه‌های سعید جلیلی در حوزه مسکن، بیان کرد: این کاندیدای ریاست جمهوری معتقد است، می‌توان با رونق در بخش مسکن، تولید را در کشور افزایش داد، همچنین می‌توان با اصلاح اشکالات مسکن مهر موجب رونق در حوزه ساخت و ساز مسکن و بالتبع آن تولید شد.

رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اگر تولید در کشور به چند برابر افزایش پیدا کند، می‌توان محصولات تولیدی که مازاد بر نیاز کشور است را به کشور‌های همسایه و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر کرد، ظرفیت‌های خوبی در بازار‌های کشور‌های سوریه و عراق برای صادرات محصول وجود دارد که متاسفانه در دولت‌های قبل به این مسئله توجه جدی صورت نگرفته است.

او توزیع عادلانه ثروت را یکی از اولویت‌های سعید جلیلی برای ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: همواره توزیع ناعادلانه ثروت محل گلایه مردم در استان‌های محروم کشور از جمله چهارمحال و بختیاری بوده است، به‌دلیل توزیع ناعادلانه ثروت در کشور برخی از استان‌ها برچسب کم‌برخوردار خورده‌اند، باید نگاه به مرکز و پیرامون آن تغییر پیدا کند تا امکانات و منابع در تمامی نقاط کشور به عدالت توزیع شود.

قائدی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های سعید جلیلی توجه به استان‌های کم‌برخوردار است، او معتقد است سیستان و بلوچستان می‌تواند به قطب اقتصاد و چهارمحال و بختیاری نیز به قطب گردشگری منطقه تبدیل شود، برای توزیع عادلانه ثروت در کشور این کاندیدا طرح بسته ثروت را برای خانوار‌ها در نظر گرفته است تا تمامی خانوار‌های ایرانی به‌طور کاملا مساوی از حامل‌های انرژِی در کشور بهره‌مند شوند و اگر خانواری از بسته خود استفاده نکرد، می‌تواند این بسته را به‌فروش برساند.

تا کنون حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، محسن رضایی و سعید جلیلی در چهارمحال و بختیاری ستاد تشکیل داده اند.

دیگر نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمحال و بختیاری فعالیتی نداشته و ستادی هم برپا نکرده اند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار