ایوب کرد، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، در مورد اجرای طرح راهداری محوری در این استان گفت: طرح راهداری محوری از اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با کل کشور به دستور سازمان راهداری شروع شده و عمدتاً در محورهای شریانی این استان به دلیل موقعیت راهبردی و ترانزیتی که دارند انجام میشود.
او ادامه داد: این طرح در ۴۵۰ کیلومتر راههای استان اجرا شده است و ۳۸۵ نفر نیروی راهدار برای انجام آن به کار گرفته شدند. در این طرح همچنین از ۳۴۵ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری بهره میبرند.
کرد افزود: ۱۳ فعالیت مهم راهداری در این طرح در حال انجام است که شامل ساماندهی تابلوها و علائم، ساماندهی گاردریل ها، ایمن سازی نقاط پرحادثه، لکه گیری، فرانشه برداری، اصلاح شیب شیروانی، اصلاح دید در نقاط با محدودیت دید، بازسازی و تسطیح حریم جاده، خانه سازی، تعمیر و اصلاح سیستمهای روشنایی نقطهای و مقطعی و تونلها و تنقیه و تنظیم بستر پلها، میشود که امیدواریم با افزایش ایمنی جادهها شاهد کاهش آمار تصادفات باشیم.
مدیرکل راهداری استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: مهمترین محورهای در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح خاج-میرجاوه، زهک-گزینک، زاهدان-نهبندان، زاهدان-زابل و خارک-زاهدان است که امیدواریم در کمترین زمان بتوانیم این ۴۵۰ کیلومتر را پوشش دهیم.
او در مورد کارهای انجام شده در این طرح توضیح داد: بازسازی ۴۳ دستگاه ماشین آلات سنگین، تسطیح ۱۰۰ کیلومتر محورهای شریانی بین شهری و ۲۰۰ کیلومتر محورهای پرترافیک روستایی برای آماده سازی روکش، تعمیرات ۶ دستگاه پلهای مهم، مرمت و بازسازی ۲۵۰۰ کیلومتر تابلو و خط کشی و اجرای جداکنندههای بین دو باند (نیوجرسی) تا به حال در طرح راهداری محوری انجام شده است.
کرد در پایان گفت: هیچ اعتباری به این طرح اختصاص پیدا نکرده است و این طرح در استان سیسان و بلوچستان به صورت کاملاً امانی انجام میشود.
انتهای پیام/ع