به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمود تابنده مدیرعامل بنیاد قلب فارس و رئیس بیمارستان کوثر با تاکید بر اینکه ویروس کرونا یک بیماری است که مدت هاست با ما همراه شده و تنها راه مبارزه با آن، تزریق واکسن است، افزود: ما به تدریج یاد خواهیم گرفت که چگونه با این ویروس خطرناک مبارزه کنیم.
او با ابراز تاسف از اینکه بیماران امراض مختلف از ترس آلودگی به ویروس کرونا اغلب در خانه میمانند و برای رسیدگی به حال خود به پزشک و آزمایشگاه مراجعه نمیکنند، تصریح کرد: این افراد متاسفانه زمانی درصدد معالجه بیماری خود برمی آیند که بیماری شان به مرحله خطرناکی رسیده است.
تابنده با اشاره به مقالهای که در همین رابطه منتشر شده است، گفت: در این مقاله به بررسی وضعیت ۴۰۰ بیمار که با بیماری حاد قلبی روبه رو شده اند پرداخته شده است.
مدیرعامل بنیاد قلب فارس با یادآوری زمانهای تاخیر در رساندن بیمار از خانه به بیمارستان که در مواقعی چندین ساعت به طول میانجامد، تاکید کرد: با توجه به کد ۲۴۷ که کد معالجه این قبیل بیماران است بیمار از زمانی که احساس درد میکند تا زمانی که به «کت لب» میرسد تا رگ بسته او باز شود فرصتی بیش از ۱۲۰ دقیقه و حداکثر ۴ ساعت را در پیش رو ندارد.
تابنده گفت: این مسئله در تمام دنیا رعایت میشود و حتی ما در بیمارستان کوثر این مورد را به زیر ۶۰ دقیقه رسانده بودیم و پس از ورود بیمار به بیمارستان به سادگی وارد «کت لب» میشد و در کوتاهترین زمان به وضعیت او رسیدگی میشد.
او افزود: متاسفانه در شرایط شیوع کرونا ترس و دل نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان ها، بیمار قلبی را به سمت مصرف داروهایی که در خانه در دسترس دارد میکشاند و زمانی که کار از کار میگذرد و حالش رو به وخامت میگذارد متوجه میشود که باید به بیمارستان رجوع کند.
مدیرعامل بنیاد قلب فارس ادامه داد: در دوران شیوع کرونا تنها مشکل، ترس بیماران قلبی از مبتلا شدن به این بیماری در مراکز درمانی نیست بلکه بیماران سایر امراض نیز به این ترس بی مورد دچار شده اند و همین مسئله اغلب فاجعه آفرین است و مراجعه نکردن بیمار به بیمارستان، مرگ وی را به دنبال دارد.
تابنده اضافه کرد: در این شرایط بیماران باید بپذیرند که همه بیمارستانها تمامی تلاش خود را از نظر ایمنی و رعایت اصول بهداشتی به کار گرفته اند.
او با یادآوری اُفت مراجعه بیماران به بیمارستانها همزمان با حملات کووید ۱۹ در اوایل شیوع این ویروس گفت: در آن زمان شمار بیماران مراجعه کننده به بیمارستانها در حد ۸۰ تا ۹۰ درصد کاهش را نشان میداد و دلیل این مشکل، ترس بیجای بیماران و مردم بود که ما خودمان نیز به این ترس دامن زده بودیم.
انتهای پیام/