رئیس ستاد انتخابات قاضی‌زاده هاشمی گفت: بانوان کشورم به این خودباوری برسند که شایستگی دارند در کنار جایگاه مادری و همسری در مناصب بالای اجتماعی نقش آفرینی کنند.

زهرا شیخی رئیس ستاد انتخابات سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جایگاه بانوی ایرانی در دولت سلام اظهار کرد: قاضی زاده هاشمی با سپردن ریاست ستاد انتخابات خود به یک بانوی ایرانی ثابت کرد به حوزه بانوان توجه ویژه‌ای دارد و در شرایط بحرانی تصمیم گیری‌های سخت را برعهده بانوان قرار می‌دهد.

وی افزود: وی همواره در صحبت‌های خود بر این این نکته تأکید کرده که اگر قرار باشد افراد در مناصب وزاتخانه‌ها و ذیل قرار بگیرند، شایسته سالاری را دور از نگاه جنسیتی مد نظر قرار خواهند داد.

شیخی تأکید کرد: اگر بانوان کشورم به این خودآگاهی و خودباوری برسند که شایستگی دارند در کنار جایگاه مادری و همسری در مناصب بالای اجتماعی نقش آفرینی کنند، قطعاً افرادی مانند آقای قاضی زاده هاشمی این انتخاب را انجام می‌دهند و این تصمیم بستگی به بانوان سرزمینم دارد و گمان می‌کنم زمان آن رسیده که بانوان به عرصه‌های تصمیم سازی وارد شوند.

وی با اشاره به وعده حذف سربازی اجباری از سوی قاضی زاده هاشمی و اینکه برخی معتقدند این مسئله از حیطه اختیارات رئیس جمهور خارج است، خاطرنشان کرد: خدمت وظیفه مسئله‌ای است که باید از جایگاه‌های مختلف در مورد آن تصمیم گیری شود. اما کاملا تخصصی به موضوع نگاه شده و نگرانی‌هایی که او مطرح می‌کند، درست است و برای تعیین تکلیف سربازی اجباری راهکار دارد.

رئیس ستاد انتخابات قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: آقای قاضی زاده معتقد است جوانی که دارای بالاترین قدرت و پتانسیل است و می‌توان از این نیرو برای حرکت موتور پیشران کشور استفاده کرد، در دوران سربازی اغلب وظیفه کیف‌بَری مسئولان را دارند و این حیف است.

وی افزود: از سوی دیگر جوانانی در خارج از کشور علاقمند به بازگشت به کشور هستند و یا تصمیم دارند برای تحصیل به خارج از کشور بروند و بعد به کشور بازگردند و همگی از این مسئله نگرانند. برای همین باید یک راهکار اساسی در این زمینه دنبال شود تا به سربازی به عنوان یک شغل تخصصی نگاه شود.

شیخی درباره سوالی مبنی بر اینکه شرایط ورود بانوان به حوزه‌های سربازی و نظامی چیست، اظهار کرد: خانم‌هایی داریم که در حوزه‌های انتظامی و ارتش وارد می‌شوند و فعالیت‌های خوبی دارند. اما اینکه از طریق سربازی بخواهند وارد نیرو‌های نظامی شوند بعید می‌دانم و حتی از جایگاه یک بانو آن را خاستگاه زنان نمی‌دانم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۷:۵۷ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
الهی خداوند بهت خیر بدهت
ولی خود زنان باید یاد بگیرند از حق خود دفاع کنند
من دوست دارم زنان در راس حکومت باشند
شاید زمانی زنان افغاستان از زنان ما پیشی بگیرند.
ایرانی هستم و مرد هستم برای دخترانم و زنان ایران دعا می کنم.
چرا هنوز زنان ایران هنوز رئیس جمهور نشده اند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
تفکرات حوزوی هنور اجازه نمیده تازه شده بپرسی اگر دکترای فقه واصول ومعارف اسلامی هم داشته باشی بتو حق اجازه اجتهاد ومرجع نمیدهند
آخرین اخبار